nlc.hu
Aktuális
Nagy Feró Curtisről

Nagy Feró is reagált Curtis sértő szavaira

Nem bántódott meg, de azért volt néhány keresetlen szava a rapperhez.
Nagy Feró

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Curtis nem finomkodott legújabb szerzeményében. A szöveggel nem egy, hanem három embert is megsértett. Mindezek hátterében valószínűleg az áll, hogy pár hónappal ezelőtt nem mindenki szívlelte, amikor a rapper felvállalta politikai hovatartozását, amit megmagyarázott ugyan, most mégis másokra hárítja a figyelmet. 

Nem vagyok Győzi se Nagy Feró

Csak egy őszinte újpesti kanyhaló

Lesz itt tűz, s*ggnyaló…

Romantic lemez és kandalló” – hallható Curtis új dalában. Völgyi Zsuzsi felemelte a szavát ez ellen, majd a rapper egyből bocsánatot is kért. Győzike nem kommentálta a dalt, Nagy Feró viszont nem hagyta annyiban. 

Nem várom tőle, hogy elnézést kérjen, ha dehonesztáló kijelentést tett rólam. Nem bánt. Találkoztam vele, beszéltünk is pár szót, tényleg úgy beszéltem vele, mint egy igazi, nagy sztárral. Na, de a magánerőt úgy hívják, hogy Majka. A Majka csinálta őt. Nem úgy volt, hogy magától ott volt és mindent csinált… a rapperek most kicsit elszemtelenedtek

 – mondta a Tények Plusznak a Beatrice frontembere. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top