nlc.hu
Aktuális
Curtis reagált a pletykákra

Curtis reagált a pletykákra, miszerint valóban visszatér-e a TV2-höz

A rapper felháborodott a legfrissebb cikkek láttán.

A minap szárnyra kelt a pletyka, miszerint Curtis átigazol a TV2-höz. Sokan azért feltételezik ezt, mert Majka, akivel pár éve rendesen összerúgta a port, tavaly évvégén bejelentette 16 év után visszatér az RTL-hez. A rajongók szerint, két dudás nem fér meg egy csárdában. 

Curtis

Fotó: Schumy Csaba

Curtis tavaly úgy nyilatkozott, megtalálta a helyét a csatornánál és hosszútávra tervez. „Nagyon boldog vagyok, hogy az RTL egyik fő arca lettem. Titkon bíztam is benne, hogy ez így fog alakulni és jól döntöttem, amikor ehhez a csatornához jöttem. Nagyon szeretem őket, megbecsülnek szakmailag, erkölcsileg, emberileg is, ami nekem nagyon fontos. Talán ez a legfontosabb egy ember számára, hogy ahol dolgozik, ahova sokat kell mennie, oda szeressen menni és ezeket kapja meg” – mondta korábban az nlc-nek a rapper. 

Most Instagram-oldalán kényszerült magyarázkodásra a pletykák miatt.

Tegyük tisztába MEGINT a dolgot…!! NEM TÁRGYALOK A TV2-VEL!!!

Egy hónappal ezelőtt egyébként Hajdú Péternek elárulta, valóban volt idő, amikor tárgyalt a konkurens csatornával. „Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhatom, de nem tudtunk megegyezni, illetve olyan műsorokat tudtak volna adni, amelyekben nem éreztem volna jól magam. Most már vagyok olyan szinten, hogy megmondjam: nem. Akkor csak zenélünk, az meg jól megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top