nlc.hu
Horoszkóp
Telihold: különleges energiákat hozó szuperhold

Telihold: különleges energiákat hozó szuperhold

A Kos telihold különleges energiákat hoz, amelyek az akarat, a cselekvés és a bátorság terén fejthetik ki hatásukat.

Szuperhold október 17-én – írja a Live Science. A megnevezés nem tudományos, a hivatalos kifejezés a perigeumi Hold.

Telihold: különleges energiákat hozó szuperhold

(Fotó: Getty Images)

A jelenség semmiféle komoly hatással nem jár, pusztán annyiról van szó, hogy a Hold ilyenkor pályáján mozogva a szokásosnál közelebb fekszik a Földhöz, amitől kissé nagyobbnak és fényesebbnek tűnhet.

Mit hoz a Kos telihold?

A Kos, mint tüzes jegy, lendületet ad a döntések meghozatalához, és segít abban, hogy határozott lépéseket tegyünk a céljaink felé. Ez a telihold lehetőséget kínál arra, hogy végre lezárjuk a régi, stagnáló helyzeteket, és új kezdetekre összpontosítsunk. Most érdemes a személyes céljainkra figyelni, és merész lépéseket tenni, hiszen az univerzum támogatja a kezdeményezőkészséget.

Ez az időszak különösen intenzív lehet, mert a telihold érzelmi feszültségeket is felszínre hozhat, különösen a kapcsolatok terén.

Jó hatással is lesz ránk!

A telihold felerősíti játékosságot és kreativitást. A munkában is megerősítést kapunk, minden a lehető legkedvezőbben fog alakulni! Használjuk ki ezeket a pozitív hozadékait is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top