nlc.hu
Horoszkóp

Így hat a mai szuperhold

A mai rózsaszín szuperhold változást hoz a víz jegyeknek

Az április 27-i telihold a Föld körüli pályájának legközelebbi pontján lesz látható, így sokkal nagyobbnak látjuk majd.

A rózsaszín hold pedig sajnos nem arra utal, hogy ilyenkor egy extra, pink színű égitest tűnik fel, bármilyen izgalmas is volna ez. Az észak-amerikai őslakosok egy tavaszi, rózsaszín talajtakaró virággal társítják az áprilisi teliholdat, így az angol nyelvű irodalomból érkezett ez a kifejezés.
A lényeg viszont a Hold ereje: ahogy az égitest hatással van a Föld összes vizére, úgy az emberi szervezetre is. Akik érzékenyebbek a Hold változásaira, akár már napok óta is tapasztalhattak nyugtalan éjszakákat, rémálmokat.
Legnagyobb hatása most a víz jegyekre van, a Rák, a Skorpió és a Halak tapasztalhatnak különleges dolgokat.

szuperhold hegyoldallal tengerrel

hold telihold szuperhold tenger mágia

Rák: kreatív áttörést várhatsz tőle

Ismered az alkotó énedet, még akkor is, ha soha nem akartál igazán művészként élni. Viszont mindig vágysz rá, hogy készíts, létrehozz valamit, amiben most a Hold erőteljesen inspirál. Ne törődj vele, hogy ne vagy tapasztalt – legyen szó írásról, festészetről vagy konyhaművészetről. Vágj bele, bármi is vonz. Fogd fel úgy, mint egy utazást önmagad felé, és élvezd folyamatot, majd az eredményt.

Skorpió: energiát ad, hogy magadba nézz

Régóta dolgozol azon, hogy megtudd: ki is vagy valójában. Nagy utat tettél meg, sokat fejlődtél. Az önbizalmad nagyon sokat javult, képes vagy érzékenynek mutatni magad. Ez nagy dolog, hiszen csak az igazán bátor és magabiztos ember meri felvállalni a kendőzetlen igazságot. De maradtak még gátak, amiket most sikerül átszakítani. Néha fájdalmas ez a folyamat, de új embernek érzed majd magad.

Halak: bátorságot ad és változásra ösztönöz

Fáradtnak és motiválatlannak érzed magad, miközben tudod, lépni kéne. Belesüppedtél az életedbe, és nem érzed magad kényelmesen. Próbálod magad rávenni a változásra, de eddig még nem sikerül. Most a Hold neked is segít, és meghozza a várva várt erőt és bátorságot. Neked kell megdolgozni majd az új célokért, és sokszor nehéz lesz. De az indulásban most támogatást kapsz az égiektől, a többi pedig menni fog!

(via elitedaily)

Ezt olvastad már?

Mágia telihold idején

Ez is érdekelhet telihold Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top