Horoszkóp

Ezt a szertartást végezd csillagjegyed szerint, a mai telihold erejével

A telihold mindenkit lenyűgöz, pláne amikor olyan erős, hogy hatalmas holdudvara messziről világít az égen. Még a hitetlenek is megállnak egy pillanatra, és megérinti őket spiritualitás szele.

Amikor az ember szinte természetfölötti erejű jelenséggel találkozik, könnyű átérezni, hogy csak porszemek vagyunk az univerzumban. Még a nem hívők is hajlamosak egy különös természeti jelenség láttán megfogalmazni fohászt, vagy imát – ami nem más, mint a jóakarat és szándék szavakba öltése. És helyben is vagyunk: ha a telihold előtt állva, feltekintve rá, megfogalmazol egy kívánságot, az maga a telihold rituálé. 

A különleges kék hold színe nem kék. A jelenség azért ritka, mert míg minden hónapban egyszer van telihold, ilyenkor a hónap elején és a végén is. Ez néhány évente fordul elő, az viszont, hogy Mindenszentek előestéjére esik, csak 19 évente.

Használd ki ezt a különleges erőt, és csillagjegyednek megfelelően végezz szertartást a telihold támogatásával. Évezredekig tisztelték a természet emberei a holdat. Egyes népek, vallások teszik ezt még ma is. A hold sokkal nagyobb befolyással van életedre, mint sejtenéd.

telihold

Fotó: Pixabay

Kos (március 20. – április 19.)

A telihold az erőd kinyilatkozását testesíti meg. Erős vagy, hatalmad van, minden kihívást bátran fogadsz, és nem ismered a kudarcot. Állj a telihold elé ugyanilyen bátran, és közben tudatosítsd magadban, hogy bármire képes vagy, mert az erőd nagy része még csak most fog felszínre törni. A te mantrád: „Vagyok, aki vagyok, nincs számomra lehetetlen!” 

Bika (április 19. – május 20.)

Tisztában vagy az erősségeiddel, hogy kitartásod világokat képes teremteni. De mindig szükséged van megerősítésre, így a feladatod most csupa pozitív gondolattal megtölteni az elmédet. A hold ereje abban segít, hogy azokat az elképzeléseket vidd tovább, amik hasznosak a jövődre nézve. Kérd a teliholdat „Ragyogd be a gondolataimat, és segíts a terveimet valóra váltani!”

Ikrek (május 21. – június 20.)

Vidámságod és spontán kreativitásod határtalan, de bizonyos döntéseket nem mersz meghozni. A teliholddal most elhatározásra juthatsz. Kérd a támogatását abban, hogy gondolataid megvilágosodjanak, és bátorságot gyűjthess. A megerősítő mondatod: „Részese vagyok az életemnek, irányítom azt. Nem hagyom, hogy a vágyaim árnyékában maradjak!” 

Rák (június 21. – július 22.)

A hold mindig nagy hatással volt rád, és eddig is érezted a telihold mágikus erejét. Most arra használd, hogy a mélyen magadba zárt érzések és gondolatok felszínre törhessenek. Amíg ezek ott vannak, nem tudsz fejlődni vagy új dolgokba vágni. Kívánságod: „Átlépem a határaimat, és képes vagyok változtatni a dolgokon, amik hátráltatnak.”

telihold

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nem áll túl közel hozzád a spiritualitás, de most tökéletesen alkalmas a telihold, hogy foglalkozz a sötét oldaladdal és az intuícióiddal. Hátráltatnak a múlt traumái, és válságban is vagy, egy kicsit megrekedtél az életedben. Kérd a holdat: „Minden, ami felesleges körülöttem és bennem, adja át a helyét az új élményeknek, kapcsolatoknak!”

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Számodra a gyógyulás és magadba fordulás a hold hozadéka. Folytonos tökéletességre törekvésed, és a mások véleményének fontossága kimerítette energiáidat. Most élvezned kell a saját társaságodat, és felszabadulnod az ítélkezés és a megítélés súlya alól. Mantrád ez lesz: „Élvezem az életemet egyedül is. Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok.”

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A félelmeiden és aggályaidon segít túllépni a telihold. A döntések előtti nyomás és idegesség rossz hatással van rád. A konfliktusokat pedig kisebb-nagyobb füllentésekkel kerülöd, ami állandó stresszben tart. Ezen kell most változtatnod: „Igazat mondok, és vállalom a következményeit. Az igazság szabadsága megváltoztatja az életemet.”

Skorpió (október 23. – november 21.)

Túl sokat törődsz azzal, ami a tiéd, amin uralkodsz. Vezető vagy, megmondó, a főnök. Közben nem törődsz mások érzéseivel, csak a saját boldogulásod számít – de hol van itt a boldogság? A telihold most támogat, hogy erődet a rászorulók érdekében vesd be, és élvezd mások örömét. „A hatalmam az enyém, de most mások előnyére fordítom. Ettől én is több leszek.”

telihold

Fotó: Pixabay

Nyilas (november 22. – december 21.)

Határozottságod irigylésre méltó, tudod, mit akarsz, és meg is szerzed. Most eljött az idő nagyobbat álmodni! A képzeleted és az akaraterőd megvan, csak találnod kell valamit olyan célt, ami eddig neked is túl nagynak tűnt, pedig nagyon sokak érdekét szolgálná. A telihold a támogatód lesz, bármi legyen az! „Merek nagyot álmodni, és beteljesítem a legmerészebb álmaimat!”

Bak (december 22. – január 19.)

Csodás képességed, hogy képes vagy a gyógyításra. Akár magadról, akár másokról van szó. Hogy ebben kiteljesedj, most a telihold is támogatni fog. Kérd, hogy segítsen megerősödni és magadba szívni a tudást. Ne feledd, hogy nagyszerű ember vagy, és megvan minden benned ehhez! „Gyógyító erőm megerősödik, mások segítségére leszek.”

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Számodra a mai telihold szertartás a lazításról kell szóljon. Állandó komolyságod, feszült figyelmed megterhelő. El kell engedned magad, és erre egy teliholdparti a legjobb megoldás! Ha egyedül csinálod, táncolj meztelenül, gyújts gyertyákat, hangosíts zenét: őrülj meg! Az este végén pedig legyen a mantrád a hold felé: „Teljesen elengedem magam. Nyugodt testem és lelkem megtelik a telihold csendes energiájával.”

Halak (február 19. – március 20.)

Érzékeny vagy, de a ma este még jobban elérzékenyít. Feltörnek a vágyaid, álmaid. Színes fantáziádban világokat hozol létre. A telihold segít neked, hogy lecsendesedj, és rájöjj: mindened megvan, amire csak szükséged lehet, mert szerető emberekkel vagy körülvéve. Ezt tudatosítsd magadban, hogy minden más csak ajándék az élettől. „Mindenem megvan. Elégedett vagyok és boldog.”

(via yourtango)

Ezt olvastad már?

Mágia telihold idején

Ez is érdekelhet telihold Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top