nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek gyakran túllőnek a célon

Ezek a csillagjegyek gyakran túllőnek a célon

Ők hárman hajlamosak túllőni a célon.

Kos

A Kos gyakran túllő a célon, mivel rendkívül energikus és szenvedélyes. A cselekvés hajtja, és általában nem mérlegel túl sokat, csak belevág valamibe. Ez a lendületesség ugyan segíti abban, hogy elérje céljait, de néha túlzottan elhamarkodottan cselekszik, amivel több kárt okozhat, mint hasznot. A Kos néha nem látja, hogy meddig érdemes elmenni, és gyakran túlságosan belefeledkezik a versengésbe vagy a küzdelembe.

Ezek a csillagjegyek gyakran túllőnek a célon

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán is gyakran túllő a célon, különösen, amikor arról van szó, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Büszke és magabiztos jegy, aki szeret ragyogni, de néha túlzottan nagy gesztusokat tesz, hogy lenyűgözze a körülötte lévőket. Az Oroszlán hajlamos lehet arra, hogy több felelősséget vállaljon, mint amit valóban kezelni tud, vagy nagyobb elvárásokat támaszt magával szemben, mint amit reálisan teljesíteni képes. Az ambíciója csodálatra méltó, de néha érdemes visszafognia magát, hogy ne vigye túlzásba a dolgokat.

Nyilas

A Nyilas szintén hajlamos túllőni a célon, különösen, amikor lelkesedik egy ötlet vagy projekt iránt. Az optimista és impulzív természete miatt könnyen beleeshet abba a hibába, hogy túlzottan nagy kockázatokat vállal. A Nyilas nem mindig méri fel pontosan a realitásokat, és hajlamos lehet arra, hogy többet ígérjen, mint amit be tud tartani. Bár ez a lelkesedés inspiráló lehet, néha túl nagy lendületet ad, ami miatt elsiklik a részletek fölött.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top