nlc.hu
Sztárok
Micsoda csavar: Majka egyszerre lesz az RTL-en és a TV2-n ezen a hétvégén

Micsoda csavar: Majka egyszerre lesz az RTL-en és a TV2-n ezen a hétvégén

El is áruljuk, hogyan történhet meg mindez!

Óriási csavarra hívta fel a figyelmet a Story magazin, ezen a hétvégén ugyanis egyszerre két csatornán is látható lesz Majka alakja. Ezen a hétvégén ugyanis 8 hetes ádáz küzdelem után kiderül, ki lesz Magyarország legsokoldalúbb előadója, hiszen a fináléjához érkezik a Sztárban Sztár All Stars. Az ország legnagyobb házibulijában pedig Majka alakja is feltűnik, méghozzá úgy, hogy azt Puskás-Dallos Peti fogja megszemélyesíteni Curtis oldalán. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

A döntőben ugyanis nem csak egyéni produkciókat láthatnak majd a nézők, hanem duetteket is, Peter Srámek Kasza Tibivel, Oláh Gergő Radics Gigivel, Gubik Petra Rúzsa Magdival, Puskás-Dallos Peti pedig Curtisszel lép majd színpadra az ország legnagyobb házibulijában. A ma reggeli Mokkában meg is erősítették ezt a hírt, így már biztos, hogy Majka alakját nem csak az RTL-en láthatjuk majd a hétvége folyamán, hanem a TV2-n is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top