nlc.hu
Sztárok

Ezért nem zsűrizik Majka

Majka elárulta, miért nem zsűrizik idén a Sztárban Sztárban

Hat évad után idén már nem ült be a Sztárban Sztár zsűrijébe Majka.

Sokan meglepődtek, a véleménye meg mindenkinek megvolt arról, hogy idén szinte teljesen kicserélődött a Sztárban Sztár zsűrije. Papp Szabi maradt tavalyról, Bereczki Zoli visszatért, Köllő Babett és Kökény Attila pedig új arcként csatlakoztak az ország házibulijához. Tegnap sor került a hetedik évad első adására, Majka pedig úgy érezte, hogy sok szerencsét kell kívánnia az új társaságnak.

,,Sok sikert kívánok a Sztárban Sztár műsornak! 6 évadot ültem végig a zsűriben, sok emberrel viaskodtam, nagyon sokat nevettem, és nagyon élveztem. A zsűriben most az a Bereczki Zoli van akivel borzalmas nagy bulikat csináltunk a műsor után. ( néha közben is ), Köllő Babettel már 13 éve egy színházi darabban játszottunk, és azóta is imádjuk egymást, Kökény Attila az egyik valaha volt legjobb szereplője ennek a műsornak, a Papp Szabival való barátságunkról meg egyáltalán nem kell semmit mondanom. A szereplőknek sok sikert kívánok, kifejezetten annak a fiúnak aki Sárkány Évát alakítja. Sok sikert mindenkinek” – írta közösségi oldalán, majd felmerült egy kérdés, hogy vajon kitették a zsűriből, vagy önszántából mondott nemet a felkérésre.

majka sztárban sztár

Majka idén már nem ült be a zsűribe

,,6 évadot ültem ott, mit mondhattam volna még? Már az előző évadban jeleztem, hogy nekem elég. Bár most furcsa nézni itthonról” – válaszolt a kérdésre a műsorvezető.

Nagyot szólt a Sztárban sztár első része:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top