nlc.hu
Trend
Bianca Censori merész öltözéke

Már megint lemaradt néhány ruhadarab Kanye West feleségéről

Kanye West neje, Bianca Censori szokásához híven ismét csak egy nejlonharisnyát húzott fel nadrág helyett.

Kanye West és felesége, Bianca Censori az elmúlt napokat Tokióban töltötték, a rapper ugyanis a Japán fővárosban egy nagy szabású partin mutatott be néhány új szerzeményt a még idén év végén megjelenő, Bully című, új albumáról. Bár az elmúlt hetekben a sajtóban és a közösségi médiában olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint a sztár és neje szakítottak és már a válási papírokat is beadták, azonban a friss fotók tanúsága szerint erről szó sincs, hiszen Bianca Censori is elkísérte a férjét Japánba.

A házaspár egyik este a Ginza városnegedben található Dover Street Market áruházban bukkant fel kart karba öltve. A rapper szokásához híven tetőtől talpig fekete, laza öltzket viselt, de felesége is a védjegyének számító stílusban „öltözött” fel: alul csupán fkete alsóneműt, nejlonharisnyát és tűsarkút viselt, míg felülre egy olyan felsőrészt vett fel, ami csak elölről takarta a testét, a háta viszont teljesen fedetlen maradt.

Új volt viszont a frizurája: az általában hátrasimított, lezselézett hajat viselő Censoriugyanis ezúttal kiengedett, fekete tincsekkel mutatkozott, melyekhez eg homlokpántot is feltűzött, a nyolcvanas évek stílusát idézve.

Bianca Censori és Kanye West Tokióban

Bianca Censori és Kanye West Tokióban (Fotók: Profimedia)

Bianca Censori felbukkanása óta folyamatos vita tárgya, hogy saját elhatározásából öltözködik-e ennyire merészen és többnyire hiányosan, vagy ezt a férje várja el tőle, esetleg kényszeríti rá. A páros egy ismerőse szerint amit látunk, az csupán egy kettejük közös megegyezésén alapuló és gyakorlatilag tökéletesen kivitelezett, bizarr performansz:  „Az emberek félreértik Bianca kreativitását. Fenomenális személyiség, fenomenális színész, aki képes szórakoztatni a nyilvánosságot. Előadóművész. Bianca ugyanolyan előadóművész, mint Ye” – mondta róluk korábban egy magát megnevezni nem kívánó forrás a PageSix-nek.

A rapper egyik zenésztársa, Malik Yusef szintén ezt erősítette meg, amikor a következőképp nyilatkozott: „Ő maga dönti el, hogyan öltözködik. Szerintem [ő és West] együtt kísérleteznek, és azt mondják: hé, ez gyönyörű.”

Az egyébként építész végzettségű, 29 éves, ausztrál nemzetiségű Bianca Censori ugyanakkor nemrégiben férje nélkül látogatott szülőhazájába, ahol viszont egészen másképp nézett ki, mint amikor a rapper oldalán mutatkozik. Egy melbourne-i hamburgerező biztonsági kamerája által készített felvételen, mely a TikTokon került nyilvánosságra, tőle szokatlan módon teljesen fel volt öltözve: fekete, oversize melegítőfelsőt és hozzá illő hosszúnadrágot viselt.

Régi barátai szintén a PageSix magazinnak ennek kapcsán arról is beszéltek: Biancának lényegében munkaköri kötelessége, hogy férje mellett egy szál semmiben járjon, civilben azonban teljesen más az öltözködési stílusa. „Ha megnézed a róluk szóló sajtómegjelenéseket, azt hinnéd, hogy elment az esze, ezért jó volt látni őt a családjával,  olyan emberként, akire emlékeztünk” – fogalmazott egy barátja nyár elején. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top