nlc.hu
Sztárok
Kivételes fotón mutatta meg pár hónapos kisbabáját Iszak Eszter

Kivételes fotón mutatta meg pár hónapos kisbabáját Iszak Eszter

Bár manapság nem sokat hallani a reflektorfénytől távolabb élő újdonsült anyukáról, Instagram-oldalán néha megörvendezteti a rajongókat egy-két édes fotóval.

Iszak Eszti és Gyurta Dani február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A műsorvezető néhány pocakos poszt és öltözködési tipp kivételével keveset osztott meg a babavárás részleteiről, csupán annyit lehetett tudni, hogy a pici születése nyárra várható. A csinos műsorvezető már régóta vágyott az anyaságra, és most végre átélheti a szülőség örömeit a férjével, ugyanis pár hónappal ezelőtt megszületett a kislányuk, akit Mirabellának neveztek el.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Az édesanya a szülés után sem árasztotta el a közösségi oldalait kisbabás tartalmakkal, a rajongók legnagyobb örömére azonban néhanapján kivételt tesz és megörvendezteti a követőket egy-két babafotóval. 

„Bár előre nem terveztem, de az elmúlt időszakban kicsit eltűntem a közösségi oldalakról, mert egyszer csak a terhességem végén azt éreztem, hogy ahelyett például, hogy az instát pörgetem vagy olyan dolgokkal foglalkozom, amik elviszik a figyelmem, inkább szeretném megélni a pillanatokat. Az elmúlt hetekben pedig főleg szerettem volna a ‘most’-ra fókuszálni, hiszen a kisasszony napról napra változik és nem szeretnék lemaradni semmiről”  – nyilatkozta korábban az édesanya, aki azóta is a boldog pillanatok megélésére fókuszál. 

Hosszú idő után azonban a Mokka műsorvezetője megtörte a csendet és pár édes fotót közölt a nagyvilágnak a családi kiruccanásról. A gyönyörű édesanya jobbra kattintva a harmadik fotóján megmutatta a kis Mirabellát is, aki a kezével átkarolta az övét.

Egy kis Erdély

– fűzte gondolatait a fotókhoz, amit a Blikk szúrt ki.

Kamerák kereszttüzében élte eddig az életét

Iszak Eszter immáron 13 éve része a média körforgásának, annak idején 700 jelentkező közül választották ki a VIVA műsorvezetőjének – szó szerint kamerák kereszttüzében vált igazán felnőtté. Nehéz út volt, de mára Eszter úgy érzi, a helyére került.

„Amikor az ember még amúgy is keresi önmagát – és én 22 évesen még bőven az útkeresésben voltam –, és azzal szembesül, hogy ítélkeznek, megítélnek, ezt-azt mondanak, az veszélyes tud lenni, rossz irányba is tud befolyásolni. Nekem ezt nehéz volt megélnem akkoriban, de végül a lehető legjobban jöttem ki belőle, és igyekeztem tudatos lenni. Azt gondolom, most már a helyemen vagyok” – mondta egy korábbi interjújában. 

Így köszönt el a Mokkából

A kismama sokáig vezette még ezek után a TV2 reggeli műsorát a Mokkát, szinte az egész várandóssága alatt láthatták a nézők.

„A harmadik trimeszter vége picit más, mint amire számítottam. Mondták, hogy fáradékonyabb leszek, nehezebb lesz. Én meg azt gondoltam, az első trimesztert is fél lábon kibírtam a hajnali kelésekkel és minden mással együtt, de azért a harmadik trimeszter tényleg húzósabb, nem vicceltek.” – mondta az akkor még várandós kismama.

Remélem, hogy egyszer csak vissza tudok térni. Most a következő pár hónap a picikéé és az összehangolódásé, az anyai feladatoké lesz, de utána nagyon remélem, hogy vissza tudok menni, és a picike is segítségemre lesz ebben.

– tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top