nlc.hu
Sztárok
Hialuronsavas G-pont-töltésen járt Kőgazdag Metta

Hialuronsavas G-pont-töltésen járt Kőgazdag Metta, a kamerák is rögzítették a műveletet

Már az sem tetszett neki, mikor kikötözték a lábait, amikor azonban meglátta az óriási injekciós tűt, teljesen kiakadt. Metta beavatkozását a kamerák is felvették!

Intim beavatkozáson esett át a Kőgazdag fiatalok bombázója, Dulin Metta. A csinos szőkeség azért vállalta be a műtétet, mert szeretné a beavatkozással jobbá tenni a szexuális életét. 

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Metta, aki egykoron Árpa Attila szívéért harcolt A Nagy Ő műsorában, a Kőgazdag fiatalokban egy teljesen másik oldalát mutatta meg. Mint az kiderült az előző évadból, Mettánál például egy takarítónő tart rendet, aki olykor az idegeire megy, mert – állítása szerint – nem tud szépen hajtogatni. Az új évadban is már megmutatta az igazi (vagy legalábbis a forgatókönyv szerint előírt) oldalát, mikor egy születésnapi bulira egy hétmillió forintot érő órában érkezett, azonban a darabot nem a csuklóján, hanem a hajkoronájában viselte

A kőgazdag fiatal tovább folytatja különleges cselekedeteit a műsorban, ugyanis elhatározta:  egy igencsak érdekes beavatkozásnak veti alá magát, amelynek eseményeit a Kőgazdag Fiatalok legutóbbi részében láthattunk is. Kísérőnek Árpa Attila másik jelöltjét, Bogit hívta el egy magánklinikára, és közölte: hialuronsavas G-pont-töltésen fog átesni.

Ha odafigyelünk arra, hogy kívülről szépek legyünk, akkor ha valamin javíthatunk még belül, – akkor is, ha rendben van – legyen még egy kicsit jobb

– mondta a fiatal lány indokul, hogy miért választotta magának ezt a kezelést, majd rögtön le is dobta a bugyiját, hogy az orvosok elvégezhessék az operációt.

Álom luxuskivitelben 

Metta – akiről Redditen egy fiatalkori fotó is előkerült, amin alig lehet ráismerni a Kőkazdag fiatalok üdvöskéjére -, azt állította egy korábbi interjújában, hogy szülei nem adtak meg neki ész nélkül mindent fiatalkorában:

„Engem egészen pici korom óta arra tanítottak a szüleim, hogy értékeljem, amim van. Nem kaptam meg ész nélkül mindig mindent, amikor csak kinyitottam a számat. Próbáltak arra tanítani, hogy akkor jutsz egyről a kettőre, ha nem folyik ki a pénz a kezedből” – mondta egykoron, majd hozzátette: azért Dubajba is már szinte hazajár felnőttkorában. 

Ilyen férfit akar maga mellé

Ennek ellenére Metta imádja a fényűzést és a luxust, arról pedig, hogy milyen férfira vágyik maga mellé az életben határozott elképzelése is van. 

Meg lehet engem ezért kövezni, de nekem nagyon fontos egy férfinek az anyagi helyzete. Mert ha jóval az alatt az életszínvonal alatt éli az életét, mint én, az neki is kellemetlen és persze nekem is.

„Szerintem ezt nem lehet összeegyeztetni úgy, hogy ez ne szüljön feszültséget, akár csak belül is. Illetve nekem is kell az, hogy fel tudjak nézni egy férfira, hogy ő egzisztenciálisan magasabb szinten tart mint én. Úgyhogy ha pontosan akarok fogalmazni, ne is hasonló szinten legyen mint én, hanem legyen néhány lépcsőfokkal felettem. Persze, ez az én egyéni preferenciám. De szerintem egy férfinak is rossz az, ha én keresem a több pénzt” – mondta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top