nlc.hu
Sztárok
A szexi színész miatt leszakadt a híd

A szexi színész miatt leszakadt a híd

Johnny Depp karrierje során már számos botrányba keveredett, ám az utóbbi időben igen békés életét élt, és most sem az ő hibája volt az eset.

A sztár éppen Wisconsin államban forgatja legújabb filmjét, a Public Enemiest, ami nem maradt titokban a helyiek előtt sem. A forgatás során ugyanis leszakadt egy híd. Az történt ugyanis, a forgatókönyv szerint egy bankrablás után az autópályán menekül Johnny Depp, aki egy hírhedt gengsztert alakít. A forgatás miatt egy napra elterelték a forgalmat a sztrádáról egy olyan útra, amely a hídon át vezet.

A szerkezet azonban nem bírta a terhelést, és felmondta a szolgálatot. Szerencsére nem sérült meg senki, mert nem egyik percről a másikra következett be a baj, hanem a híd először inogni kezdett. Amikor látták, hogy valami nem stimmel, mindenki gyorsan lehajtott róla, ezért nem történt tragédia. Hogy az elvesztett hidat miképpen pótolták, arról nincs hír, de Johnny Depp nélküle is elég nézőt fog a mozikba vonzani.

Johnny Depp a Public Enemies forgatásán
Johnny Depp a Public Enemies forgatásán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top