nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi lázadó korszakban?

Tóth Gabi lázadó korszakban?

Az egykori megasztáros az ország szeme előtt változott angyali kislányból vad rockerré. Tóth Gabi egyre több testékszer és tetoválás tulajdonosa. A kérdés: vajon díszíteni vagy csúfítani kívánja magát az énekesnő?

Tóth Gabi lázadó korszakát éli, a napokban ünnepelte huszadik születésnapját, eme jeles nap alkalmából meglepte magát egy újabb piercinggel. Ezúttal az ínyébe tetetett egy karikát, hogy ezzel együtt már három ékszer legyen a szájában.

– Ha mindet beleszámoljuk, akkor öt piercingem van. Nem tudom, hogy csináltatok-e még, de el tudom képzelni, hogy igen. Egyszerűen imádom, ahogy a tetoválásokat is. Anyuék már megszokták ezt a fajta őrültségemet, nem szólnak bele” – nyilatkozta Tóth Gabi a Blikknek. -Nem tudom, hogy csináltatok-e még, de el tudom képzelni, hogy igen. Egyszerűen imádom, ahogy a tetoválásokat is. Anyuék már megszokták ezt a fajta őrültségemet, nem szólnak bele.

Az énekeső nemrégiben tartotta születésnapját, kibérelt egy klubot, és hatvan barátjával bulizott. A fiatal rockerlány karrierje jól alakul, nemrég vele hasonló korú, profi, de nem túl ismert zenészeket gyűjtött maga köré, hogy együtt zenéljenek, már a próbák is elkezdődtek.

Egyedül a férfiak terén nem történik semmi Gabival. “Vannak udvarlók, de most nem keresem az igazit. Rájöttem, hogy a férfiakat nem lehet kiismerni, mindig tudnak újat mutatni. Régebben volt elképzelésem, hogy milyen barátot szeretnék, de most már nincs, és jelenleg nem is keresgélek.”

(Fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top