nlc.hu
Sztárok
Visszatér a műsorvezető kismama

Visszatér a műsorvezető kismama

Kumin Viktória 2008 nyarán hosszabb szabadságra ment, hogy minden idejét az akkor születendő gyermeke mellett tölthesse. Berta mostanra már hét hónapossá cseperedett, és a híradós visszatérhet kollégáihoz az RTL Klubba.
fotó: Bársony Bence, RTL Klub
Fotó: Bársony Bence, RTL Klub

Hamarosan visszatér a munkába az RTL Klub híradósa, Kumin Viktória. Áprilistól már ő köszönti a nézőket a hétvégi adásokban.

– Jó volt egy kicsit otthon lenni, és csak Bertával foglalkozni, ugyanakkor azért hiányzott a cég is – vallotta be Viki. – Amikor időm engedte, bele-belenéztem a Híradóba, igyekeztem figyelemmel kísérni a munkájukat, amellett, hogy természetesen az ország és a világ hírei is érdekeltek.
Amíg ő dolgozik, Bertára az apukája fog vigyázni, hiszen szerencsére neki szabadok a hétvégéi.

– Bízom benne, hogy ügyesen össze tudjuk majd egyeztetni a munkát a családi élettel, az mindenesetre megnyugtat, hogy a gyerekünket nem kell idegenekre bíznunk. Nagyon sok nő fantasztikusan ügyesen meg tudja ezt oldani, remélem, hogy nekem is menni fog!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top