nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.26., kedd)

Napi horoszkóp (02.26., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon aktív vagy délelőtt, de egy idő után arra sincs energiád, hogy felállj. Rosszkor lesz eleged a munkából, hiszen egy fontos tárgyalás előtt állsz. Tudod, hogy mai “fellépésed” nagymértékben befolyásolhatja az ügy további alakulását. Ha nem adod fel, még minden megtörténhet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Szeretnél minél gyorsabban magad mögött hagyni néhány nem szeretem feladatot. Még magadnak sem mered beismerni, hogy másra sem figyelsz, csak arra, hogy minél előbb pontot tehess az ügy végére. A sebesség miatt azonban komoly hibákat követhetsz el. Figyelj oda minden egyes részfolyamatra, mert abban találod a saját ördögödet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Moziba mész egyik barátoddal. Már régóta tervezitek a közös programot, de nagyon nehezen jött össze, így hálás vagy a türelméért. Az utóbbi időben nagyon kevés idő jut magadra, de azt teljesen kihasználod. Örülj azoknak a perceknek, amikor befelé figyelhetsz, és nem kell foglalkoznod a külvilággal. Egyik munkatársad etikátlanul viselkedi Veled, de igyekszel megbocsátani Neki. Lehet, hogy elkapkodsz valamit?

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Tehetetlenül sodródsz két tábor között. Mindkét csoport reméli, hogy maguk között tudhat Téged, ezért mindenhol szívesen látnak. Rosszul érzed magad azért, amiért még nem döntöttél, de a perc nem is alkalmas most erre. Magyarázd meg Nekik, hogy milyen álláspontot képviselsz, és ha nem értik meg az érveidet, inkább maradj ki az egészből.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Te aztán tudod, hogy mit jelent embereket elvarázsolni! A mai megbeszélésen nagyszerűen viselkedsz. Mindenki issza a szavaidat, és lassan mindenki a te ötletedet támogatja. Biztos, hogy jó lóra tettél? Főnököd nem örül sikerednek, hiszen így az Ő ötlete marad alul.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Főnököd nem foglalkozik a véleményeddel. Nagyon nehezen viseled, hogy hirtelen mellőzve lettél és ezt az aggályodat vele is megosztod. Kérdéseidre nem tud mit válaszolni, de mostantól jobban odafigyel rád. Ha ügyes-bajos ügyeidet kell intézni, mindenképpen válassz más időpontot. A mai nap nem alkalmas erre!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szüleid az utolsó pillanatban hívnak föl egy fontos kérdés kapcsán. Már nem tudsz Nekik segíteni, és ezért csak magadat okolod. Gondold még egyszer a helyzetet, és be fogod látni, hogy nem vagy felelős a történtekért. Nagyon későn érsz haza, így nem sok időd jut feltorlódott háztartási munkáid elvégzésére.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma hajlamos vagy arra, hogy mások negatív kritikája mentén ítélj. Lehet, hogy első pillanatban mindaz nagyszerűnek tűnik, amit környezeted állít, de jobban megvizsgálva észreveszed a hiányosságokat. Most még visszavonhatod a véleményedet, és így senkit sem kel fölöslegesen megsértened.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma pénzel kapcsolatos gondjaid látszanak megoldódni. Az utóbbi időben nem dúskáltál az anyagikban, de ma minden megváltozhat. Egy régi terved végre valóra válthatod, hiszen ennek minden lehetősége adott végre. Lehet, hogy már nem is annyira ragaszkodnál ehhez a régi elgondoláshoz?

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma tele vagy energiával, de nem tudod, hogy mihez is kezdj vele. A napi munkád nem ad elég lehetőséget ahhoz, hogy levezesd a fölösleget. Este menj el egy edzőterembe, vagy kocogni, és utána sokkal jobban fogod magad érezni. Itt lenne az ideje, hogy végre életformát válts, nem?

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szakmai kérdésben ma könnyen összevitatkozhatsz Főnököddel. Nem örül, hogy más véleményt képviselsz, hiszen most eszébe jut az, hogy milyen információkat bízhat rád nyugodtan. Mielőtt elkezdesz háborogni, gondold végig az Ő álláspontját. Lehet, hogy néhány dologban igaza van!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvesed nagyon örül, ahogy egy régen feltett kérésére reagálsz. Lehet, hogy sok idő eltelt a bizonyos kérdés óta, de benned csak most érlelődött meg a válsz. Jól megrágtad, így biztos vagy abban, hogy jó döntést hoztál. Ne legyenek kétségeid, a közeljövő eseményei mind-mind téged igazolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top