nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.21., csütörtök)

Napi horoszkóp (03.21., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem sikerül időben felkelned, de késésed senkinek sem tűnik fel. Nyugodtan készülhetsz a délelőtti megbeszélésre, mert kollégáid igyekeznek elkerülni. A tegnapi csetepaté nem múlt el nyomtalanul, bár ebből még nem sokat érzékelhetsz. Főnököd nincs éppen rózsás kedvében, így nem várhatsz mára dicséretet!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napod nagy nyugalomban telik. Mintha már most megelőlegeznék neked a hétvégét. Nagyon korán hazaindulhatsz, de ne felejtsd el, hogy néhány holmit még be kell szerezni. Már napok óta tologatod a vásárlást, de a mai nap az utolsó, és ezt te is tudod. Kedvesed nagyon örül az esti meglepetésnek, látod érdemes volt kitenned magadért!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kedvesed minden kérésedet teljesíteni akarja. Egy beszélgetés után úgy érzi, hogy sok mindenben még változnia kell ahhoz, hogy végleg elfogadd. Ő nagyon komoly kapcsolatra vágyik, és csak reménykedik abban, hogy te is így tervezel. Nagyon kiábrándítaná, ha tisztában lenne elképzeléseiddel!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Pillanatnyilag nagyon jó helyzetben vagy ahhoz, hogy céljaidat el is érd. Minden mutató azt jelzi, hogy sikeres lehetsz. Azonban ne bízd el magad teljesen, mert az érdem nélküli nagyképűség könnyen megbosszulhatja önmagát. Családod több tagjának egészen más elképzelései vannak, mint neked, de most szerencsére békén hagynak. Igyekezz minél nagyobb harmóniát teremteni magad körül!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyik kollégád olyan dolgokba avat be, amelyeket egyedül már képtelen elviselni. Nagyon megérint ez a vallomás, de hirtelen azt érzed, hogy tartozol neki valamivel. Ne vidd túlzásba ezt a barátságot, inkább igyekezz megőrizni a kollegiális viszonyt. Azért van szükséged erre a távolságtartásra, mert a közeljövőben néhány témában együtt kell dolgoznotok, és nem tenne jót, ha magánemberként közelebb kerülnétek egymáshoz.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tanulmányaidra nem mindig fordítasz elég időt. Már számtalanszor elhatároztad, hogy jobban odafigyelsz erre, de valahogy nagyon sokszor keveredik a sor végére. Most már nem halogathatod tovább, bele kell fognod az igazi tanulásba. Olyan vizsgák előtt állsz, melyek nagyban befolyásolhatják szakmai karrieredet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Sohasem hittél a vakszerencsében, és az élet ma téged igazol. Egyik kollégád napok óta hosszan ecsetelte, hogy mekkora szerencse előtt áll, de ma minden álma összeomlik. Igaz, hogy már az elmúlt alkalommal is igyekeztél őt észhez téríteni, de nem nagyon sikerült. Amikor ma a segítségedet kéri, ne hivatkozz arra, hogy ezt már mindezt előre megmondtad.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon hatásosan lépsz föl egy rendezvényen. Mindenki lenyűgözve figyeli, hogy milyen jól tudod képviselni az álláspontodat. Az utóbbi időben nagyon sokat fejlődtél, és ebben nem kis szerepe volt néhány kollégádnak. Téged figyelve, megérte a befektetett munka!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Igyekeztél minden lehetőséget kihasználni ahhoz, hogy terveid végre célba érjenek. Környezetedben többen is úgy érzik, hogy túlzásba vitted a szervezést, de az eredmények mégis téged igazolnak. Nagyon sokat köszönhetnek neked, és arról folyamatosan teszel, hogy el se tudják felejteni mindezt. Egy családi vacsorára vagy hivatalos, kapd össze magad, mert érdekes jelenetek szemtanúja lehetsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy elejtett mondat gondolatok egész sorát indítja meg benned. Már hozzászokhattál ahhoz, hogy ezek a gondolatok felesleges indulatokat keltenek. Semmi alapja nincs elképzeléseidnek, de ettől függetlenül néhány kellemetlen órával gazdagodhatsz. Hagyj fel a fantáziálással, mert nagyon sokat árt neked.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Legszívesebben mindenkihez odamennél és megölelnéd, annyira tele vagy érzelemmel. Szerencsére megtalálod azt a helyszínt, ahol a benned lévő energiákat jó irányba terelheted. Munkáddal valóban nagyon jól haladsz, de figyelmetlenséged miatt majdnem lekésel egy neked fontos találkozót. Siess, mert barátod nem sokáig vár rád!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ez a nap nagyon kifáraszt. Korán kell kelned ahhoz, hogy mindennel időben elkészülj. Először mindenki ajánlkozik, hogy segít, de egy idő után mégis magadra maradsz. Egyáltalán nem zavar, hogy egyedül kell mindent elintézned, mert egyik-másik kollégáddal kapcsolatban őrzöl néhány rossz emléket. Szüleid telefonja ver fel álmodozásodból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top