nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.26., kedd)

Napi horoszkóp (03.26., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvesed egész este azzal foglalkozik, hogy igyekezzen Téged lecsendesíteni. Egy munkahelyi ügy kapcsán azonnal intézkedi szeretnél, és itt most nem a józan eszed befolyásol. Amikor erre felhívja a figyelmedet, nem örülsz a hallottaknak. Most nem lehetsz nagyon finomkodó, hiszen a helyzet sem ezt követeli tőled.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sokkal erősebbnek mutatkozol a valóságnál. Ennek vannak pozitív oldalai is, de nem számoltál azzal, hogy így többen félreismerhetnek. Nagyon sok feladatot zúdítanak rád, és te nem védekezhetsz azzal, hogy kimerült vagy. Beszélj főnököddel, hogy közösen alakíthassátok ki a túlélési stratégiád.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Elképzeléseid mindenben téged igazolnak. Ne is foglalkozz azokkal, akik nagyra törő terveidet nem értékelik. Hidd el, hogy az idő, és a folyamatos sikerek mostantól téged igazolnak. Végre a sikerek hatására elvesztett önbizalmad is kezd visszatérni. Most minden kiderülhet, és végre a saját bőrödön érzed, ahogy kisüt a nap.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A munkahelyi légkör nem éppen a legkellemesebb és ebben te is ludas vagy. Nagyon sok határidővel elcsúsztál, mert nem figyeltél oda a részletekre. Szedd össze magad és igyekezz néhány fontos ügy végére pontot tenni. Ha most igyekszel, senkivel sem kell fölöslegesen összeütköznöd.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az élet talán egyik legfontosabb eleme a bizalom. Ha nem tudsz megbízni környezetedben, ez könnyen visszaüthet. Ezek után nem várhatod el az Ő részükről sem a feltétlen bizalmat. Igyekezz elgondolkodni azon, hogy jogosan vádoltad-e meg munkatársaidat, és ha nem, akkor te kezdeményezd a békülést!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az áldozat szerep nem minden esetben kifizetődő. Lehet, hogy rosszul méred fel a helyzetet és túlzottan elesettnek mutatkozol. Környezeted kevésbé bízik meg benned, ha ilyennek mutatkozol. Szedd össze magad, hiszen egy igazi szende szűzre most senkinek sincs szüksége. Igyekezz szétválasztani a munkádat és a magánéletedet, mert ellenkező esetben kellemetlen meglepetések érhetnek!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A tegnapi “pofonok” után ma sokkal kellemesebb területre juthatsz. Ha nem viselkedsz úgy, mint egy áldozat, könnyen elfelejtheted friss sérelmeidet. Lehet, hogy a visszautasítás sokkal kisebb hatással volt rád? A friss események hatására egész más szemszögből kezded el vizsgálni a dolgokat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyszerűen ébredsz és az egész napod ebben a hangulatban telik. Minden sikerül, amihez csak hozzányúlsz. A nagy rohanásban azonban nem veszed észre, hogy egy baráti ebéd elmarad a te hibádból. Egyezzetek meg egy másik időpontban, mert ideje lenne már, hogy beszéljetek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma nagyon szenvedélyesen viselkedsz. Egy vita hevében olyanszavakat is kiejtesz, melyeket már az első pillanatban megbánsz, de már nem tehetsz semmit. Igyekezz csomót kötni a nyelvedre, mert ez a stílus nem szül jó hangulatot és ezzel te is tisztában vagy. Amikor ezt Főnököd is a fejedre olvassa, nem tudsz mit tenni, csak mindent megígérsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Úgy érzed, hogy Szerelmed életében megjelent valaki melletted. Mielőtt erre rákérdeznél, érdemes odafigyelni az intő jelekre. Nem lehet, hogy mindez csak féltékenységed jele? Ha úgy érzed, hogy megérett a helyzet, beszéljetek a téged gyötrő kérdésekről.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon nehezen kelsz fel, és így sikerül elkésned egy megbeszélésről. Amikor betoppansz már senki sem számított rád. Azonnal elkezdesz magyarázkodni, pedig erre semmi szükség sincs. Inkább arra figyelj, hogy a számodra fontos témákban miben egyeztek meg a többiek. Módosításra csak most van lehetőség, ezért légy résen!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Meghitt órákat tölthetsz el kedveseddel. Úgy érzed, hogy végre révbe értél, de még nem mered magad minden szempontból elengedni. Nagyon félsz attól, hogy rosszul döntesz és ez a kétség minden mozdulatodban visszatükröződik. Ha görcsös vagy, minden sokkal nehezebben sikerülhet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top