nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.14., vasárnap)

Napi horoszkóp (04.14., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Baráti összejövetelre vagy hivatalos, de valahogy nem sikerül elérni a megadott címre. Ma valahogy mindened ellened játszik össze, több ismerősöd is váratlanul megjelenik, és senki sem akarja elhinni, hogy nem épp vele akarsz beszélgetni. Amikorra sikerül mindenkitől megszabadulni, már semmi értelme nyakadba venni a várost, így fogod magad, és otthon maradsz. Ne bánkódj, nem sok mindenről maradtál le!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sokan sokkal többet várnak tőled, mint amennyit Ők nyújtani tudnak. AZ első pillanatban fel sem tűnik ez az egyenlőtlenség, de egy beszélgetés után elnyílik a szemed. Amikor tisztába jössz a helyzettel, először a dühtől bénulsz le, majd a tehetetlenség kerít hatalmába. Szerencsére egy idő után eszedbe jut a megnyugtató megoldás.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A kellemetlen kötelességek után végre egy kis időt szentelhetsz magadra. Nagyon szereted magad körül a nyüzsgést, de most mégsem vágysz másra, csak arra, hogy magadra hagyjanak. Kapva kapsz a lehetőségen, amikor Kedvesed egy meghívásnak tesz eleget. Csak nagy nehezen tudod magad kihúzni a program alól, de ez a kis turpisság mindent megért. Egy teljesen kicserélt ember várja majd haza párját.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Legszívesebben megfeledkeznél néhány fogadalmadról, és teljesen önkényesen töltenéd el a mai napot. Ha elég ügyes vagy, akkor sokkal több szabadidőd lehet, mint ahogy ez az első pillanatban látszik. Szedd össze magad, és a fennmaradó időben menj el sétálni, vagy úszni, mert egy kis mozgás most teljesen megváltoztathat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Tudod, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy mindenki elégedett legyen veled. Nagyszerűen viselkedsz a családi összejövetelen, még régebbi ellenségeid is meglepődtek. Szerencsére nem veszik észre, ahogy a hátuk mögött kineveted Őket és viccet csinálsz néhány rossz történetükből. Igyekezz visszafogni magad, ha már megszeretni nem tudod Őket!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ne engedd, hogy a benned tomboló érzelmek végleg elvegyék az eszedet. Úgy viselkedsz, mint aki nincs tisztában azzal, hogy milyen környezetben van, és nem is nagyon érdekli a többiek véleménye. Sok esetben nagyon jó, ha sikerül kizárnod a külvilágot, de ezzel most csak kellemetlen helyzetbe kerülsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Annyira régen voltatok Szerelmeddel kettesben, hogy ma nem tudtok betelni a másikkal. Szerencsére senki sem zavarja meg ezeket a meghitt perceket, így nyugodtan úgy töltitek az időt, ahogy az Nektek tetszik. Estefelé menjetek el egy étterembe, mert egy hangulatos vacsorával még emlékezetesebbé tudjátok tenni a mai napot.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A tegnapi buli ma sem hagy nyugodni. Nagyon korán haza kellett jönni, így ma telefonon beszéled meg barátaiddal azt, ami a távozásod után történt. Ahogy hallgatod a sztorikat, már tudod, hogy rosszul döntöttél, amikor hazakísérted Kedvesedet. Képtelen vagy megszabadulni ettől a rossz érzéstől, és teljesen fölöslegesen kezded el Őt hibáztatni mindezért. Nagyon bután viselkedsz, vedd észre azt, hogy most sok mindent elronthatsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Rokonaid közül néhányan eljátszották a tiszteletedet. A közelmúlt eseményei nem múltak el nyom nélkül. Nagyon nehezen tudod elfelejteni azt, ahogy szüleiddel viselkedtek. Most fordult a kocka és Ők akarnak segítséget kérni tőletek. Legszívesebben nemet mondanál kérésükre, de ezt a lelkiismereted nem engedi.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Magánéleti problémáid nem oldódnak meg egyik pillanatról a másikra. Azt hitted, hogy ma végre pontot tehetsz ez kellemetlen ügy végére, de a sors nem támogatta ezt az elképzelésedet. Remélted, hogy elkerülheted a családon belüli kenyértörést, de most nem erre mutatnak a jelek. Ha mindenképpen harcba kell szállnod a többiekkel, igyekezz jól előkészíteni a küzdelmet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A hangulatod lassan kezd megváltozni. Ennek jótékony hatásai vannak magánéletedre, végre kisüt a nap kapcsolatotok egén. Menjetek el egy moziba, vagy egy színházba, hogy kellemesen zárjátok a hetet. Hazaérve egy kellemes meglepetésben lehet részed.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvesed ma úgy viselkedik, hogy könnyen betelhet a pohár. Az utóbbi időben nagyon sok mindent elnéztél Neki, és ez nem tesz neki jót. Lehet, hogy még nincs késő ahhoz, hogy változtass ezen a riasztó tendencián. Ha mégsem sikerül, csak magadat hibáztathatod az eltúlzott elfogadásoddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top