nlc.hu
Sztárok
Mi zajlik az X-Faktor kulisszái mögött? Miért piszkálja egymást a két műsorvezető?

Mi zajlik az X-Faktor kulisszái mögött? Miért piszkálja egymást a két műsorvezető?

Sebestyén Balázs rendszeresen csipkelődik kollégáival, de most Szujó Zoltántól megkapta a magáét.

Végre beszóltak Balázsnak!

Sebestyén Balázs rendszeresen szemtelenkedik kollégáival élő adásban. Sem Ördög Nórát, sem Lilut, sem Stohl Andrást nem szokta kímélni. Ám a szombat esti X-Faktorban a vidéki rajongóktól bejelentkező Szujó Zoltán odaszúrt a műsorvezetőnek.
Balázs az egyik konferálása közben azt szerette volna mondani, hogy hamarosan már csak ketten maradnak a döntőben. Ehelyett azonban azt mondta: „Hamarosan már csak kedden maradnak.” Erre  a bakira ugrott rá a sportriporter, aki élőben jelentkezett be Vastag Csaba szülővárosából, Veszprémből.

„Balázskám, itt már komoly rajongótáborod van Veszprémben, a részletekről még nem tudok beszámolni, de egy biztos: keddenként szerveznek majd találkozókat” – reflektált Balázs tévedésére Szujó.

A közönség jót derült az eseten, megkeresésünkre Szujó Zoltán pedig elmondta: „Balázzsal a kulisszák mögött is rendszeresen piszkáljuk egymást, és számítok rá, hogy vasárnap visszavág a tréfáért, így én is felvértezem magam ellene” – mondta nevetve. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top