Család

Alázták az anyát, mert fiával érkezett az állásinterjúra

Sokkolta az interjúztatót az anya, mikor fiával jelent meg az állásinterjún.

Az interjúztató férfi a Mumsnet online szülői fórumhoz fordult megérdeklődni, vajon általános gyakorlat-e a nála felmerülő eset. Az anya azzal indokolta, hogy 13 éves fiát is bevitte az állásinterjúra, hogy megmutassa, hogy néz ki egy ilyen helyzet.

A férfi jelezte a nőnek, hogy gyermeke nem lehet jelen a megbeszélésen, kint kell várakoznia a recepción, mire az anyuka annyit reagált, hogy senki nem jelezte, hogy nem hozhatja be a fiút. Bár az anya jó élettapasztalatnak tartotta volna a szituációt fia számára, a férfi nem engedélyezte, hogy a tini bent tartózkodjon az interjú ideje alatt.

Forrás: Mumsnet

„Amikor később felhívtam, hogy közöljem, nem ő kapta meg a munkát, azt mondta, hogy diszkriminációt követünk el ellene, mert gyermeke van.”

A Mumsnet kommentelői javarészt egyetértettek a férfival, szerintük az anya hibázott, nagyon nem megfelelően kezelte a helyzetet.

Egyesek próbálták megérteni a nőt, és azzal védték, hogy fiának talán problémái vannak, emiatt felügyeletre szorul, ezért vitte magával az édesanyja. 

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top