Sztárok

Ezért borult fel teljesen Istenes Bence élete

Nem unatkozik mostanában Istenes Bence, idén ősszel két műsorban is láthatjuk. Mindeközben megszületett második gyermeke is.

A pici baba érkezése rengeteg boldogságot hozott Istenes Bencéék életébe, de alaposan fel is borította azt. „Most egy pörgősebb időszak jön, amikor nyilván kevesebb idő jut a családra, de utána lesz majd olyan, amikor napokig, sőt hetekig is együtt leszünk. A médiában jellemzőek ezek a váltakozó periódusok… Amit két és fél évig felépítettünk egy gyermekkel, hogy mit szeret, mit nem szeret, hogyan kezeljük a vele kapcsolatos helyzeteket, a logisztikát, ez teljesen felborult a második kisfiam érkezésével. Nagyon keveset alszunk, de ez ilyenkor normális. Amikor dolgozom, a család figyel rá, hogy tudjak pihenni, úgy alakítjuk, hogy a sűrűbb időszakokban tudjak a munkára koncentrálni, mert tiszta fejjel kell a feladatok elé állni” – mondta a Blikknek Istenes Bence, aki Magyarországon az RTL Klubon vasárnap este rajtoló Szenzációs Négyesben, Németországban pedig az ottani X-Faktorban lesz műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top