nlc.hu
Öltözködjünk
Overallban fogjuk rúgni az avart az idén

Overallban fogjuk rúgni az avart az idén

Nincs mese, a nadrágszoknyával együtt visszatér a kilencvenes évek másik rettegett ruhadarabja, az overall. Megmondjuk, hogyan viseld úgy, hogy jól is nézzen ki.

Overallban fogjuk rúgni az avart az idénPersze nem mindenkinek kell hordania overallt, de a boltok kínálatában már most fellelhető egy-két érdekesebb példány. De nézzük az egyértelmű hátránya mellett – miszerint félórát vesz igénybe a pisilés, ha ilyet viselünk – az előnyeit is.

A ruhánál némiképp érdekesebb, a farmernál jóval kényelmesebb, és ha megfelelő anyagból készül, akkor mindenképpen elegáns viseletnek számít. Arra figyeljünk oda, hogy puha anyagból készüljön, mert nem túl előnyös, ha egy merev anyaggal kell megküzdenünk, ami az egész testünket gúzsba fogja kötni, hiszen nyaktól bokáig ér.

Emellett érdemesebb sötétebb színeket és diszkrétebb mintákat választani. A világos színű, könnyű anyagok többnyire átlátszanak, és azt nem akarjuk, hogy mindenki a fehérneműnket vagy a narancsbőrünket vizslassa az utcán. 

Mivel ez a trend egyértelműen a hetvenes évek végét idézi, jól tesszük, ha a kiegészítőket illetően is ebben a korszakban gondolkodunk. Magas sarkú, lehetőleg telitalpú cipővel viseljük, lapossal ugyanis csak a nagyon magas nőknek fog jól állni. Színben harmonizáló, közepes méretű táskával, kiengedett hullámos vagy göndör hajjal, és egyszerű, de nagy méretű ékszerekkel lesz a legszebb.

Ha viszont a gondolatától is irtózunk, hogy tetőtől talpig ugyanabba az anyagba csomagoljuk magunkat, és nem kockáztatnánk, hogy úgy nézzünk ki, mint egy szépen csomagolt karácsonyi ajándék, akkor dobjunk fel hozzá egy blézert, és az máris megoldja a problémát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top