Magyarország kúl

Mesés vidék bújik meg a Balatontól délre – drónvideó

Ha már a déli partig elmentek, érdemes egy kicsit eltávolodni a tótól, és körülnézni a környező dombvidéken. Drónvideóval bizonyítjuk.

Bár én elfogult vagyok, hiszen a szülőföldemről van szó, talán nem túlzás, ha azt mondom, kevés olyan szép és változatos vidéke van az országnak, mint a Somogyi-dombság. Az átlag turistát nyilván a Balaton vonzza erre a környékre, de aki szeret kirándulni, az jól teszi, ha egy kicsit beljebb merészkedik a megyében, mert káprázatos tájakra, bájos kis falvakba juthat el.

Kedvcsinálónak máris mutatunk egy csodálatos drónvideót, amelyet Kószó András készített. András, aki egyébként civilben zászlókészítőként dolgozik, és nálunk készülő hollywoodi filmekben is közreműködött már, a sonline.hu-nak elmondta, imád fotózni és videózni, és nagyjából egy éve kezdett hobbiból drónvideókat is készíteni. A Somogyország című, négy és fél perces felvételen összesen négy napig dolgozott, ebből kettő a nyersanyag rögzítésével, kettő pedig az utómunkálatokkal telt.

Kétség nem fér hozzá, megérte a fáradozást:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top