nlc.hu
Életmód
A nőké az ágy jobbik fele

A nőké az ágy jobbik fele

Bal oldal vagy a jobb? Állítólag minden tizedik pár veszekedik azon, hogy az ágy melyik felén aludjanak...

Megvan a helyünk az ebédlőasztalnál, megvan a helyünk a kanapén, sőt valaki még a buszon is mindig szeret ugyanoda állni. Valahogy az is mindig kialakul, hogy melyik felét foglaljuk el a franciaágynak, és melyik felén alszik a párunk. Nem divat cserélgetni, valahogy mindenki ragaszkodik a megszokotthoz, a párok nyolcvan százaléka mindig ugyanazon az oldalon alszik a párkapcsolat kezdete óta.

A nőké az ágy jobbik fele

Minden tizedik pár veszekedik azon, melyik oldalon szeretne aludni egy friss brit felmérés szerint, amelyet egy szállodalánc készített. Ki szeretne közelebb az ajtóhoz, ki nem szeretne a fűtőtest mellett? A pasik általában elvesztik a csatát, és a vitából a nők kerülnek ki győztesen. Szóval ők döntik el, melyik oldalon szeretnék álomra hajtani a fejük. Állítólag az, hogy melyik felét választják az ágynak, nemcsak az ajtón vagy a radiátoron múlik, hanem azon is, hogy honnan lehet jobban látni a tévét.

Ti vitatkoztatok valaha ilyesmin a pasitokkal?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top