nlc.hu
Sztárok
Komár László adósságot is hátrahagyott

Komár László adósságot is hátrahagyott

Hatmilliós jelzáloghitelt kell feleségének visszafizetnie, ha maradni szeretne a közös házban. Az özvegy mindent megtesz azért, hogy megőrizze Komár emlékét.

Adósságok is maradtak Komár László után. Komár Kriszta úgy döntött, hiába magas a rezsi, nem költözik el a közös házból. „Az egész ház tele van Laci emlékével. Igen, drága a villanyfűtés, de képtelen lennék elmenni innen. Együtt építettük ezt a házat, amelynek minden berendezési tárgyához emlékek fűződnek” – mondta szomorúan az özvegy, aki a hatmilliós jelzáloghitelt is megörökölte, pedig azt férje előző házassága idején vette fel. „Nem engedem, hogy elárverezzék a fejem fölül” – mondja a nő, akinek most családja is segít anyagilag. Ráadásul azt is érzi, mindenhol mindenki segítőkész vele. „Már a biztonsági őrök is előre köszönnek nekem! Ezek azok a pillanatok, amikor nem érdekel, mennyi tartozás és költség maradt rajtam. Annyi, amennyi. Vállalom!”

Komár László adósságot is hátrahagyott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top