Sztárok

Döbbenetes titok Komár Lászlóról

Halála előtt fél évvel garázdaságért 8 hónap börtönbüntetésre ítélték az októberben elhunyt énekest. Komár László igyekezett titkolni lánya előtt a bírósági ítéletet – írja a Blikk.

Idén májusban 8 hónap börtönbüntetésre ítélték garázdaságért Komár Lászlót. 2010 márciusában egy budai uszoda parkolójában az énekes, aki akkor már egy hónapja nem láthatta az előző házasságából született kislányát, a közös gépkocsi egyik kerekét kiszúrta a bicskájával. Mint később elmondta, úgy összeszólalkozott a korábbi feleségével, hogy elvesztette a béketűrését. Az ítélet végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztették. Az énekes – aki a tárgyalás előtt egy héttel kezdte meg az utolsó sugárkezelést – nem fellebbezett. A büntetőpert és az ítéletet a 67 éves korában elhunyt Komár László nagyobb titokban tartotta, mint a rákbetegségét, mert attól félt, többet nem láthatja a kislányát. Ezért csak a halála után kerülhetett nyilvánosságra.

Döbbenetes titok Komár Lászlóról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top