Grillezett őszibarack mascarponéval
Hozzávalók:
- pár csepp olívaolaj
- fél pohár porcukor
- 200 g mascarpone
- 1 teáskanál amaretto likőr
- díszítéshez menta
- 3 db nektarin
Elkészítés
Vágd félbe a kopasz barackokat, szedd ki a magokat,
majd a barack belsejét kend meg olívaolajjal, nehogy a grillrácshoz ragadjon!
Tedd az olajos gyümölcsöket a grillre!
Körülbelül 10 percen keresztül grillezd a gyümölcsöket!
Keverd össze a mascarponét a likőrrel és a cukorral,
majd egy habnyomózsák segítségével nyomd a gyümölcsök tetejére!
Mentával díszítsd!
Ezeket kóstoltad már?
Sajttorta az újvilágból: New York-i cheesecake
Kánikulai desszertek sütés nélkül
Karamelles grízhab mentás nektarinnal
Meggyes-citromos pisztáciaalagút