1. lépés: Ahhoz, hogy ilyen izgalmas vajas, olajos pasztillákat kapjunk, nem kell mást tenni, mint begyűjteni a kedvenc fűszernövényeket, megmosni, szárítani őket, a leveleket leszedni.
Ha szeretnéd, apríthatod is!
Mielőtt jégkockatartóba tennéd a fűszereket, gondold át, hogy a kis pasztillákat mire
szeretnéd majd használni – például sütéshez, főzéshez (leveskockának), fűszervajnak.
Ennek tükrében akár keverheted is a fűszereket!
szeretnéd majd használni – például sütéshez, főzéshez (leveskockának), fűszervajnak.
Ennek tükrében akár keverheted is a fűszereket!
2. lépés: Tedd a fűszernövényeket a jégkockatartóba!
3. lépés: Önts rájuk olajat, vajat vagy – ahogy azt Ökoanyu mutatta nekünk – vizet!
Ügyelj arra, hogy a növényt ellepjék a folyadékok!
Annak érdekében, hogy fagyasztás után is meg tudd különböztetni a növényeket, érdemes külön jégkockatartóba tenni őket.
Ügyelj arra, hogy a növényt ellepjék a folyadékok!
Annak érdekében, hogy fagyasztás után is meg tudd különböztetni a növényeket, érdemes külön jégkockatartóba tenni őket.
4. lépés: Fagyasztás után vedd ki a pasztillákat a tartóból és tedd külön dobozba, zacskóba őket!
Forrás: thegardenerseden.com
Forrás: thegardenerseden.com