Aktuális

Kizavarták a kisgyerekes családot az étteremből

A rendőrséget is kihívták a családra, állítólag azért, mert a gyerekeik túlságosan zajosak voltak.

Forrás: cbsnews.com
Forrás: cbsnews.com

Az amerikai Eli Gau és felesége, Lilian, vasárnap két kisfiukkal, a 3 éves Ryannel és az 1 éves Ethannel mentek ebédelni egy magát családbarátnak mondó étterembe.

A kis Ryan néha elsétált az asztaltól, ahogy más, hasonló korú gyerekek is megteszik. „Aktívak voltak. Úgy viselkedtek, mint a gyerekek, elvégre nem felnőttek. Ryan után mentem és megfogtam, amikor azonban jöttem vele vissza, az étterem vezetője odalépett hozzám” – mesélte a családapa egy tévécsatorna riportjában.

Az étteremvezető közölte az apával, hogy a gyerekei túl zajosak, és az étkezés kellős közepén felszólította a családot, hogy azonnal hagyják el az éttermet. Figyelmeztette őket, hogy már a hatóságokat is értesítette, akik már valóban odakinn várták őket. A helyi seriffhelyettes garázdaság miatt figyelmeztette a szülőket. „Úgy érzem, még soha életemben nem aláztak meg ennyire” – mondta Lilian.

Az étterem szóvivője utólag elnézést kért az eset miatt és meghívták a családot egy ingyenes vacsorára. Ők azonban nem akarnak élni a lehetőséggel. „Rendkívül csalódott vagyok és nagyon szomorú” – fogalmazott Eli Gau.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top