Sztárok

Lelépett otthonról Katalin és Vilmos

Hosszú hetek után végre elhagyhatta szülei házát Katalin hercegné – írja a People magazin.

A második gyermekével várandós hercegné – ahogy az első – úgy a második terhességét is megszenvedi, az elmúlt hetekben folyamatos rosszullétek gyötörték, félő volt, hogy ha az állapota súlyosbodik, kórházba kell szállítani. Vilmos herceg felesége úgy határozott, hogy ezt a nehéz időszakot nem a Buckingham-palotában, hanem a szülői házban vészeli át – édesanyja, Carole Middleton mindenben a segítségére volt.

S bár néhány nappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a hercegné állapotában továbbra sincs javulás, a minap azonban szerencsére kiderült, hogy ezen pletykáknak az égvilágon semmi alapjuk nincs, a támadástól féltett Katalin ugyanis jobban van! A People magazin információi szerint Katalin hercegné, Vilmos herceg és első gyermekük, György herceg a minap Skóciába utazott. A pár ismerősei tudni vélik, hogy Katalinék azért utaztak Skóciába, hogy hármasban, minden további rokon jelenléte nélkül tudjanak eltölteni néhány napot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top