Sztárok

Támadástól féltették Katalin hercegnét

Katalin hercegné fegyveres őrei körbevettek egy, a hercegné szüleinek utcájában járó autót, ugyanis azt hitték, hogy a jármű sofőrje meg akarja támadni Vilmos herceg feleségét.

Mint később kiderült: semmi ok nem volt a pánikra, a férfi ugyanis nem azért állt meg Katalin hercegné szüleinek ingatlanja előtt, mert bűncselekményt szeretett volna elkövetni. A sértett, Adam De Marco az incidens után a Telegraphnak nyilatkozott, és elmondta, miért várt járó motorral a második gyermekével várandós hercegné szüleinek otthona előtt.

A családommal épp az édesanyámhoz tartottunk, aki igencsak közel lakik Michael és Carole Middletonhoz. Észrevettem, hogy valami nincs rendben az autóval, így megálltunk. A következő pillanatban azonban fegyveres tisztek vették körbe az autót, mert azt hitték, hogy fenyegetést jelentünk Katalinra nézve” – nyilatkozta a férfi, akinek pótkerék igen, a kerékcseréhez szükséges anyacsavar azonban nem volt az autójában. A történet végül happy enddel végződött: a fegyveres erők – miután végignézték a járművet – ráeszméltek, hogy De Marconak valóban defektje van, és elnézését kérve segítettek neki beszerezni a megfelelő szerszámot a szülői házból, valamint lecserélni a defektes kereket. A várandóssága tizennegyedik hetében járó Katalin hercegné egyébként semmit sem észlelt a történtekből, ő csak később értesült a téves riasztás híréről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top