Sztárok

Szívbemarkoló üzenetet posztolt Vajna Tímea

Közösségi oldalán emlékezett meg elhunyt férjéről és elmélkedett az elmúlásról a fiatal özvegy.

Az Amerikába kiköltöző Vajna Tímea szívszorító bejegyzést tett közzé Instagram-story-jában. Férje, Andy Vajna hiányáról és az elvesztése miatti szenvedéseiről posztolt. Sőt azt az élményét is megosztotta követőivel, hogy úgy érzi, elhunyt férje olykor meglátogatja őt, amikor érzi, hogy rosszul van, és szüksége van rá.

Gyerekkoromban emlékszem, szerettem gyertyákat gyújtani a temetőben a dédik sírjánál, akiket sajnos nem ismertem. De az idei év egészen más jelentőséggel bír. A párom, a férjem elvesztése borzalmas lelki fájdalom, és az első pár hónapban szinte önkívületi állapotba kerültem. Senki se tudja és érezheti át, hogy mi folyik bennem, és nincs olyan nap vagy pillanat, hogy ne gondolnék Andyre. (…) Minden kultúrában máshogy ünneplik a halottak napját, de abban biztos vagyok, hogy Andy nem akarná, hogy szomorkodjak.”

Andy nagyon szeretett élni (jobban, mint én), és maximálisan próbálta kiélvezni minden egyes pillanatát. Úgy érzem, hogy a védőangyalom lett, mert nagyon sok bajtól, balesettől megvédett, és sokszor azt érzem, hogy meglátogat, amikor azt látja, hogy rosszul vagyok, és szükségem van rá…” – írta. A férjét magára varrató, fiatal özvegy egy jó tanáccsal zárta gondolatait: „Sajnos az elmúlás az élet velejárója, és olyan rövid… ezért próbáljunk meg szeretetben, békében élni, mert a sok rossz energia megbetegíti a lelkünket.

Vajna Tímea arról is beszámolt az Insta-story-jában, hogy elkészült Andy Vajna síremléke a Fiumei úti sírkertben, sőt képeken is megmutatta az oroszlános alkotást: „Pap Lajos kőszobrász gyönyörű munkát készített. A teljes síremlék december végére lesz kész. Igazán méltó Andyhez. Ha valaki ki szeretne jönni a férjem sírjához, a Fiumei sírkert 19-es parcellájában találja”.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top