Sztárok

Kiderült, mit csinál majd Amerikában Vajna Tímea

Már csomagol a kormánybiztos özvegye, mert végleg elhagyja a budai luxusvillát. Elárulta, mihez kezd majd Amerikában.

Andy Vajna halála után csak egy évig maradt a budai luxusvillában Vajna Tímea, aki január végén végleg elhagyja az ingatlan, és Amerika felé veszi az irányt. A 37 éves özvegy ugyanis amerikai állampolgár lesz, ezért januártól egy éven át Los Angelesben él majd – írja a Blikk.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Már novemberben az Egyesült Államokba utazik, ahonnan csak jövő év elején tér vissza Budapestre – átmenetileg. „Az ünnepeket Amerikában töltöm egyedül, és már most rettegek tőle, ráadásul az állampolgárság megszerzése miatt egy évig nem is jöhetek majd vissza Magyarországra. Szerencsére Los Angelesben sem leszek teljesen egyedül, mert ott vannak Andy barátai” – árulta el a fiatal özvegy.

Egy ideig átmeneti megoldás lesz, ugyanis nincs Los Angelesben saját ingatlanom, de bízom benne, hogy ez egy éven belül megoldódik” – mondta Vajna Tímea, aki az amerikaiakkal is megismertetné a fánkjait, azaz Los Angelesben is nyitna egy fánkozót. „Jó, ha az ember több lábon áll, ezért szeretnék az ingatlanbizniszbe is beszállni, folytatnám a színiiskolát, és különböző alapítványoknak segítek majd” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top