Sztárok

Vajna Tímea felszámolja az itteni életét, megvan, mihez kezd Amerikában

Már régóta tudja Vajna Tímea, hogyan gondoskodott róla Andy Vajna. Sőt, az is egyértelmű, mihez kezd a jövőben.

Sok találgatás volt Andy Vajna örökségével kapcsolatban, de Vajna Tímea már korábban tiszta vizet öntött a pohárba: tudja, mennyit hagyott rá a férje. Bár úgy fogalmazott, hogy Andy kívánsága volt, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot, most kiderült valami más is. Erről a BEST magazinban ezt olvashatod: 

„Egyelőre  csak haszonélvezője, nem pedig vagyongazdálkodója a pénznek. Hogy azzá váljon, amerikai állampolgárnak kell lennie. Még nem tudja élvezni a cégformával járó előnyöket, mert ugyan zöldkártyája már hosszú ideje van, nem szavazhat, de majdnem minden más téren az állampolgárokkal azonos jogok illetik meg az USA-ban, ez azonban nem elég” – mesélte a magazinnak Vajna Tímea egyik barátja, aki tudja, hogy mire készül az özvegy

„Jövőre csupán harminc napot tölthet az Egyesült Államokon kívül. Már elkezdett berendezkedni az új életére, folyton tervezget, és felszámolja az itteni dolgait, nem vásárol lakást. Szeretne Amerikában házat venni, a filmes szakmában dolgozni, és vállalkozáson is töri a fejét.”

Vajna Tímea örökségével kapcsolatban a BEST magazin sok részletet közölt: 

A BEST magazinban Vajna Tímea jövőjéről sok részlet kiderül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top