nlc.hu
A gyengédség összehoz

Szájmaszk szuperhősöknek

Gyerekek dekorálták a szájmaszkokat a frontvonalban dolgozó „szuperhősöknek”

Tucatnyi helybéli gyerek készítette a maszkokat a frontvonalban szolgálatot teljesítőknek.

Több mint 150 maszkot dekoráltak ki a kaliforniai Travis Légi Bázison élő gyerekek a koronavírus elleni védekezésben résztvevő „szuperhősöknek”.  Egy katonafeleség, Christy Na segített a szervezésben, hogy ezzel is támogassa férje és más – a koronavírus elleni védekezésben résztvevők – munkáját. „Mindenki, aki részt vesz ebben a harcban, szuperhősnek tekintendő a közösségünk számára. Meg akartam mutatni, hogy hősök nemcsak a mozikban vannak, hanem itt, közöttünk is”mondta a nő a Good Morning Americának.

Az egész projekt a téli szünetben zajlott és az interneten keresztül szerveződött: a résztvevő gyerekek pedig egy biztonságos tárolóból tudták elvinni a kidekorálandó és fertőtlenített maszkokat. A kész védőfelszerelést aztán a Mikulás segített eljuttatni a frontvonalban dolgozókhoz.

A légibázison dolgozóknak a Mikulás juttatta el a maszkot (Fotó: Airman 1st Class Alexander Merchak)

A légibázison dolgozóknak a Mikulás juttatta el a maszkot (Fotó: Airman 1st Class Alexander Merchak)

A kezdeményezésnek hatalmas sikere lett, több katona és egészségügyi dolgozó készített köszönővideót, miután megkapták egyedi maszkjaikat, a Travis Légi Bázison élők közössége pedig úgy döntött, folytatják a maszkgyártást.

Sokan varrnak egyedi maszkot:

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top