Dekor

Ítélőszék: karácsonyfák a ringben

A 90-es években csillagszóró általi kínzást ítéltek volna legszívesebben azoknak, akik nem egyszínű díszekkel dekorálják a karácsonyfát. A retrohullámmal együtt azonban kezdenek visszakúszni a giccses, sokszínű fák. Vagy talán ki sem mentek a divatból? <a href="http://iteloszek.nlcafe.hu/vita/karacsonyfa-egyszinu-vagy-csilli-villi" target="_blank">A Nők Lapja Café új szolgáltatásán, az Ítélőszéken te is voksolhatsz.</a>

„Fehér és piros színű díszek vannak a fánkon, tavaly vettük őket, akkor tombolt bennünk a skandiláz, mostanra teletolnám csicsás díszekkel, de nem olcsó mulatság egy új szett a fára” – meséli Danka, aki legszívesebben minden évben máshogy díszítené a karácsonyfát.

Vele szemben áll Margó, aki akkor is a giccses díszeket imádta, amikor az egész ország bordó–arany-függő volt. „30 éve vettük meg a díszeinket, nagy részük még az akkori Szovjetunióból való. Azóta vettem már új díszeket, de tudatosan kerülöm, hogy a fánk egyszínűnek tűnjön. A karácsony a giccsről szól, imádom, ha a fán 10 égősor villog a legkülönbözőbb színekben.”

Egyszínű
Egyszínű

 

 

 

 

 

VAGY

Giccses
Giccses

 

Kinek van igaza? 

Karácsonykor tényleg mindent lehet, és nincs olyan, hogy túl giccses? Vagy ez pont olyan parttalan vita, mint eldönteni, hogy pulyka vagy hal kerüljön az ünnepi asztalra

Mit gondolsz? Nálatok hogy néz ki a karácsonyfa? És ki díszíti, mert ugye az sem egyszerű kérdés… 

Kattints a képre, és legyél döntőbíró, voksolj a visszafogott vagy a színes mellett. Próbáld ki a Nők Lapja Café legújabb szolgáltatását, az Ítélőszéket!

Kattints a képre és szavazz!
Kattints a képre és szavazz!

Tudj meg mindent az Ítélőszékről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top