Dekor

Porcelángömb Vilmos és Kate első karácsonyfájára

Az idei lesz Vilmos herceg és Kate első karácsonya házaspárként. Mindezt a Royal Crown Derby nevű cég sem mulasztja el megünnepelni, mégpedig egy méregdrága karácsonyi dísszel.

Porcelángömb Vilmos és Kate első karácsonyfájáraVilmos hercegnek és Kate-nek komoly rajongótábora van nemcsak Nagy-Britanniában, hanem külföldön is. A hercegi pár románcával kapcsolatos szuvenírek nagyon szépen fogynak a szigetországban, a nagy érdeklődésből pedig a Royal Crown Derby nevű cég a karácsony közeledtével még többet szeretne kisajtolni.

A friss házaspár első karácsonyára egy 85 fontos, 30 ezer forintos „üveggömböt” terveztek. Az árba beleépítették a drága, minőségi alapanyagot, ami valójában porcelán és 22 karátos arany, nem pedig üveg, valamint a királyi külsőt is.

A 11 centiméteres díszen a „Cambridge hercege és hercegnője, 2011. április 29.” felirat szerepel, az esküvő dátumával. A 22 karátos arany, kézzel festett díszből összesen 1500 darabot készítenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top