Hozzávalók a világos kekszhez:
• 300 g finomliszt
• 80 g porcukor
• 180 g hideg vaj
• 1 tasak vaníliás cukor
• 1 tojássárgája
• 2 evőkanál tejszín
• 1 teáskanál sütőpor
• fél mokkáskanál őrölt fahéj/gyömbér
Hozzávalók a kakaós kekszhez:
• 300 g finomliszt
• 100 g porcukor
• 180 g hideg vaj
• 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
• 1 tojássárgája
• 1-2 evőkanál tejszín
• 1 teáskanál sütőpor
Hozzávalók a krémhez:
• 20 dkg vaj megolvasztva
• 6 dkg kakaópor
• 15 dkg porcukor
• 1-2 narancs reszelt héja
• 1 teáskanál mézeskalácsfűszer (elhagyható)
Az elkészítésről a Csak a Puffin blogon olvashatsz!