Dekor

Csillogó karácsonyi csipeszek

A karácsonyi előtti időszak sem múlhat el saját készítésű dekoráció nélkül. Most egy könnyen elkészíthető díszt hoztam nektek, amely különösebb kézügyességet nem igényel, és sokoldalúan felhasználható.

Lássuk a tuti karácsonyi dekorációt: a ruhacsipeszt bekenjük ragasztóval, nem túl vékonyan, hogy a csillámpor jól bele tudjon ragadni. Ezután a csillámport a csipeszre szórjuk. Ha ezt a műveletet egy tiszta papír felett csináljuk, akkor a lehullott csillámport könnyen vissza tudjuk önteni az üvegébe és újra fel lehet használni.

Csillogó karácsonyi csipeszek

A száradással várjunk egy pár órát, mert lehet, hogy érintésre már jónak tűnik, de a vastagon kent ragasztó alsó rétege még nem biztos, hogy megszáradt. Utolsó műveletként rögzítjük a dekorációcsipeszre a karácsonyi figurát. Ez történhet a folyékony ragasztóval is, de ha egy kicsit meg akarjuk gyorsítani a folyamatot, akkor használhatunk ragasztópisztolyt.

Amire szükséged lesz:

  • fa ruhacsipesz
  • folyékony ragasztó
  • csillámpor
  • karácsonyi figura

A folytatásért kattints az Offbeat celebracion caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top