Tuti Tippek

10 káprázatos adventi naptár

Adventi naptár nélkül nem igazi a várakozás négy hosszú hete. És hogy különösebben nagyobb költségekbe se kerüljön az amúgy is megterhelő karácsonyi költekezés mellett még az adventi naptár is, 10 szuper ötletet mutatunk. Pillanatok alatt elkészülnek, hihetetlenül kreatívak és mutatósak, ráadásul fillérekbe kerülnek. Meggyőztünk? Akkor íme a 10 káprázatosan szép adventi naptár.

A karácsonyi készülődés idején, amikor amúgy is szűkös az idő, csábítóak a boltokban kínált adventi naptárak. Csak beteszitek a bevásárlókosárba, és advent első napjától a gyerekek bontogathatják az ilyen-olyan minőségű csokikat. Aztán vagy elfogynak vagy sem, minőségtől, ártól függően.

Most mégis arra biztatunk, idén készítsetek magatok adventi kalendáriumot. Szuper adventi meglepetésötleteket találtunk, melyeket gyorsan, egyszerűen és olcsón elkészíthettek. Csöppnyi kreativitásra lesz szükségetek, és persze némi időt is rá kell szánnotok, de azzal kevéssel hihetetlenül nagy örömet okoztok gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt – attól függően, kinek szánjátok és készítitek az adventi naptára.

Bármelyik ötlet mellett is döntsetek, abban máris biztosak lehettek, hogy hihetetlen izgalmas pillanatokat csempésztek szeretteiteknek az adventi várakozás minden egyes napjára. Ugye, már csupán önmagában ezért az örömért érdemes a boltokban kapható adventi kalendáriumok helyett a fantáziát és a kézügyességet használni.

 

Galériánkban ötleteket gyűjthettek a legszuperebb adventi naptárakhoz

Megnézem
Összes kép (1)

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top