Dekor

Melania Trump megmutatta a talpig karácsonyba öltöztetett Fehér Házat

Az idei karácsonyi dekoráció a Fehér Házban a „régi hagyományok” tematika alapján készült el, és minden egyes karácsonyfa, girland a first lady, Melania Trump elképzelését tükrözi. Így néz ki a karácsony a Fehér Házban.

November 27-én mutatta be a nyilvánosságnak Melania Trump büszkeségét, a Fehér Ház karácsonyi dekorációját. Szokás, hogy az amerikai elnök otthonát mindig az aktuális a first lady formálja a saját ízlése szerint, így ez a téli dekorral sem lehet másképp. Sarah Huckabee Sander, a Fehér Ház sajtófőnöke szerint Melania Trump a régi tradíciókat vette figyelembe, amikor jóváhagyta a Vörös szoba karácsonyfáját, a Kék szoba több mint öt méter magas fenyőjét, és amikor az elnöki épület lépcsőházába balett-táncosokat rendelt. 

Fotó: Consolidated News Photos/Olivier Douliery – Pool via CNP

A három táncos hófehérbe borított fenyők között táncolt el részletet A diótörőből, amely nem mellesleg a Fehér Ház legelső karácsonyának is tematikája volt annak idején.

Fotó: Olivier Douliery/Consolidated News Photos/– Pool via CNP

Hétfőn Melania Trumphoz gyerekek is érkeztek, ők cukorkákat csomagoltak és girlandokat készítettek a first lady társaságában. 

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top