Dekor

Karácsonyi tragédia: leesett a létráról és meghalt az ünnepi világításáról híres ház tulajdonosa

A 82 éves férfi egy lyukat ellenőrzött a tetőn. A család házát évről évre sokan felkeresték különleges karácsonyi fényei miatt.

Meghalt Kanadában a híres burlingtoni fényház tulajdonosa: a 82 éves Doug Musson leesett a létráról, miközben egy lyukat vizsgált a tetőn. Kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét, ott hunyt el – írja a Hvg.hu.

A család 1976-ban költözött az Ontario tartományban található Burlingtonba, és elkezdték karácsony előtt díszítgetni a házukat. A fényár az évek során akkora lett, hogy egyre többen mentek el hozzájuk csak a látvány miatt.

Forrás: Christmas Display

Nemcsak a házat, hanem a fákat is fények borították, és a kert is tele volt világító alakzatokkal. Doug Mousson fia szerint ha senki nem látogatna hozzájuk, nem vesződnének ennyit a dekorációval, de szeretnének adni valamit a közösségnek, és mosolyt csalni az arcokra.

A családban korábban már történt egy tragédia: a fiatalabb Mouson fiú motorbalesetben halt meg 1998-ban. Azóta egy fényfüzérekből álló motorral emlékeznek rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top