nlc.hu
Dekor

A futár szabályszegése

Felháborító – egyszerűen átdobta a futár a falon a karácsonyi ajándékot

Szokatlan eljárással kézbesítettek egy csomagot.

Egy apa feldühödött, mert az „őrült” DHL-fuvarozó a falon dobta át lánya karácsonyi ajándékát, egy robogót.

csomag

Illusztráció: Getty

 A 41 éves Paul Hepworth egy 50 font értékű robogót vásárolt kislányának, Felicitynek. A házat figyelő videokamerák felvételén látszik, ahogy a futár egyszerűen átdobja a kertet övező falon az ajándékot. Mint látható, a robogó átrepül a 8 méteres magasságon, majd nekiütközik a kerti bútoroknak, és a járólapon landol – írja a The Sun. A sofőr ekkor felugrik, hogy átnézzen a falon, és lefényképezze, hogy a csomag kézbesítése megtörtént.
 
A Houghton-le-Springben élő férfi felszólította a szállító céget, hogy vonja felelősségre a sofőrt.
 
A négygyermekes apuka így nyilatkozott: „Megüthette volna az egyik gyereket, ez őrültség… hiszen nem is látott át a falon, olyan magas. Miért nem használta a kaput? Hiszen ez egy karácsonyi ajándék… ez pedig egy durva kötelességszegés.” A robogó egyébként „túlélte” a 8 méteres zuhanást, de a csomagolása erősen megrongálódott.
 
Paul felesége, Victoria ráadásul otthon volt, amikor az eset történt. Még SMS-t kapott a DHL-től, hogy a csomagot kézbesítették és aláírták.
 
A DHL elnézést kért, és azt mondta, hogy sofőrjük nem szabályosan járt el: „Egyértelmű, hogy ez az incidens elfogadhatatlan, és messze elmarad az szolgáltatásunk szokásos magas színvonalától. Az érintett sofőrrel együtt vizsgáljuk a problémát, és felvettük a kapcsolatot Hepworth úrral, hogy elnézést kérjünk.”

A helyszínen készült képeket ITT tudod megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top