Tuti Tippek

Karácsonyi dekorhoroszkóp

Hamarosan itt van karácsony. Szívünkbe költözik az ünnep, de szeretnénk a környezetünket is feldíszíteni. Sok-sok trendi holmi közül válogathatunk, akár adventi koszorúról, akár a karácsonyfáról vagy az ünnepi asztalról van szó. Az asztrológia segít, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat.

Karácsonyi dekorhoroszkópKOS

A Kos-szülöttek örökifjak és szenvedélyesek. Imádják az intenzív, élénk színeket és a fiatalos stílust.
Színek: világos égőpiros, vérvörös, méregzöld
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Nem kell flancolni. Egyszínű nagy masnik, díszek, gyertyák, acélszálak, sötétebb árnyalatok és a fény kombinációja.

Karácsonyi dekorhoroszkópBIKA

A Bika-szülötteknek remek az ízlésük. Mindig megtalálják, hogy mi mivel harmonizál. Ösztönösen ráéreznek erre.
Színek: barna, terrakotta, korallszín, halványzöld
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Érdekes lehet szárított terméseket kombinálni rézszálas szalaggal és narancsvörös vagy fűzöld fényes gömbökkel.

Karácsonyi dekorhoroszkópIKREK

Az Ikrek szülöttei a kicsit hanyag, könnyed, légies stílust kedvelik. Szívük szerint minden évben új díszeket vennének.
Színek: élénksárga, égszínkék, világosszürke, fehér
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Jó ötlet idén a kockás minta: masni, gyertya, dísz. Elegáns és trendi a szürke, a fehér és az égszínkék.

Karácsonyi dekorhoroszkópRÁK

A Rák jegyében születettek otthon és családszeretőek. Fontos számukra az ünnep, amikor összejön a család. Stílusuk ezért „puha” és „meleg”.
Színek: ezüst, tojáshéjszín, ibolyakék, rózsaszín, vízszínek
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? A legfontosabb a romantika, amit az ezüst, a gyöngy, a selyemszalag, a csipke és a rengeteg gyertya testesít meg.

 
Karácsonyi dekorhoroszkópOROSZLÁN

Az Oroszlán szülöttei szeretik a feltűnő, csillogó díszeket és az aranyozott tárgyakat. Karácsonykor minden értelemben kiélvezhetik a csillogást.
Színek: arany, aranysárga, narancsszín, aranybarna
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Muszáj az aranynak dominálnia, amit kiemel egy elegáns bársony háttér vagy hatalmas selyemmasni.

Karácsonyi dekorhoroszkópSZŰZ

A Szűz-szülöttek tisztelik a hagyományokat, de a „rongyrázást” és a pazarlást nem. Csillogás helyett jobban szeretik a szolid, természetes stílust.
Színek: földszínek: sárgászöld, világosbarna, homokszín, bézs
Milyen legyen a karácsonyi díszítés?: Egy rézdrótból fantasztikus dolgokat lehet kihozni: masnikat, gyertyaalapot. Fel lehet rá fűzni fagolyókat, rézgyöngyöket stb.

Karácsonyi dekorhoroszkópMÉRLEG

A Mérleg jegyében születettek jó érzékkel teremtenek meghitt hangulatot. Kifinomult az ízlésük és tehetségesek. A színek és a formák igazi ismerői.
Színek: világoskék, kékeszöld, füstszürke (nyugodt, halvány színek)
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? A szatén méltó az ünnephez. Készíthető belőle sok kicsi masni, ezeket fel lehet fűzni vagy csokorba kötni. Jól megy hozzá a gyöngy.

Karácsonyi dekorhoroszkópSKORPIÓ

A Skorpiók ki nem állhatják a megszokást. Untatja őket a hagyomány, az etikett és a mértékletesség. Egészen egyedi stílusuk van.
Színek: vérvörös, méregzöld, fekete-fehér, lila, kék
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Hihetetlen izgalmas lehet a kontrasztszínek párosítása: fekete-fehér vagy vörös-zöld, esetleg a sötétkék-halványlila.

    
Karácsonyi dekorhoroszkópNYILAS

A Nyilas-szülöttek rajonganak a fenséges, nagy volumenű ünnepekért. Hajlamosak túlzásokba esni: sok ajándék, sok étel, sok ital, sok dísz stb.
Színek: bíborvörös, királykék, mélysárga, világító színek
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Szóba jöhet a királykék vagy a bíborvörös. Hatalmas masnik, csillogó girlandok, fényháló stb.

Karácsonyi dekorhoroszkópBAK

A Bakok nem a csillogás, az ajándékok vagy az étel-ital miatt kedvelik a karácsonyt, sokkal inkább a bensőséges hangulata miatt.
Színek: fekete, szürke, antracit, ólomszín, sötétzöld
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? A szürke rendkívül elegáns szín. Különösen sötétszürke selyemzsinórral, ólomszínű golyókkal és fémszállal átszőtt masnival.

Karácsonyi dekorhoroszkópVÍZÖNTŐ

A Vízöntő szülöttei mennek a saját fejük után. Tele vannak „hajmeresztő” ötletekkel, ami divatot teremt. Bátran engedjék el a fantáziájukat!
Színek: vakuszín, fémes színek: jégkék, acélszürke, világos kékes-zöld
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Díszítésre bármi alkalmas lehet: száraztészta, szeletekre vágott színes műanyag flakon, csavarok és fém alátétek.

Karácsonyi dekorhoroszkópHALAK

A Halak jegyében születettek álmodozóak, naivak és kissé szétszórtak. Rengeteg ötletük van, csak a megvalósítás nem az erősségük. Pedig csodák születnek a kezeik között.
Színek: vízzöld, tengerkék, rózsaszín, világoslila
Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Mesés lenne tollpihékből, angyalszárnyakból és hókristályokból díszítést készíteni. A lényeg, hogy a hangulat elvarázsoljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top