Mézeskalács

Polgár Tünde először karácsonyozik Magyarországon – a luxusfeleség családjánál az ajándékozás nem a pénzről szól

A luxusfeleséget tini fia vezette körbe a Vörösmarty téri adventi vásárban. Elárulták, mi az a karácsonyi sütemény, ami sosem hiányzik az ünnepi asztalukról.

Polgár Tünde és 17 éves fia, Dani most először jártak a budapesti karácsonyi vásárban, korábban ugyanis mindig az Egyesült Államokban töltötték az ünnepeket.

A luxusfeleség, akit nem hoztak lázba az adventi vásárban kapható ételek, elárulta a Tények Plusz riportjában: idén az USA helyett – a hideg ellenére – itthon maradnak, és nem utaznak el a tengerentúlra karácsonyozni. „A tömeg és az őrület, ami itt van, az semmi ahhoz képest, ami Amerikában van karácsony körül” – mesélte a Tibetet is megjárt Polgár Tünde. Állítása szerint a budapesti karácsonyi vásár sokkal családiasabb és meghittebb, mint Amerikában.

A Polgár családban fontos a karácsony, együtt főznek és sütnek. A Feleségek luxuskivitelben sztárja bevallotta: Danival, már egészen kiskora óta együtt készíti el a meggyes piskótát, ez náluk hagyomány.

Polgáréknél az ajándékozás nem a pénzről szól. Eldöntötték, hogy karácsonykor kizárólag saját készítésű ajándékkal lephetik meg egymást. A vloggerként is sikeres Dani általában fotós vagy videós ajándékokat készít a szüleinek.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top