nlc.hu
Mézeskalács

Kutai Kingáék karácsonya

Kutai Kinga annyira karácsonymániás, hogy még a vécéülőke is ünnepi dekorációt kapott

Az egykori valóságshow-sztár szerint soha nincs korán, és soha nincs elég dísz a lakásban, ha karácsonyról van szó.

Kutai Kinga igazi karácsonymániás. Nála már októbertől elkezdődik az ünnepi készülődés és díszítés. A kisgyerekes exvillalakó hisz abban, hogy a gyerekek számára a szülők teremtik meg a karácsonyi csodát, ő pedig reméli, hogy a kisfiában, Beniben minél tovább tart majd ez az érzés.

Kutai Kinga,

Kutai Kinga igazi karácsonymániás – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Karácsonyi autó, világító üvegek, karácsonyi tányéralátétek, díszpárnák és különböző ünnepi díszfigurák hozzák meg Kingáéknál a karácsony szellemét, sőt nagyon sok karácsonyi pulcsit is beszereztek. „Idén már november vége felé elkezdtek a manók és a Mikulások beköltözni a lakásba. Én ezt nagyon fontosnak tartom, mert azt gondolom, hogy a csodát és a varázslatot a szülők teremtik a gyerekeknek, és én nagyon szeretném, hogy ez minél több évig kitartson a gyerekben és nagyon várja” árulta el a Fókuszban.

Kutai Kinga,

Manós és rénszarvasos dekorok mindenhol – Forrás: RTL / Fókusz – videó

A dekorációkról a következőket mondta el: „Idén egy kicsit megújultunk az elmúlt évekhez képest, úgyhogy egy csomó manót, szarvast összeszedtünk”.

Kutai Kinga,

Még a vécé is ünnepi díszben – Forrás: RTL / Fókusz – videó

 

Kutai Kinga,

Még a vécében is karácsonyi manók – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„A karácsony nekem inkább arról szól, hogy lassítsunk le és legyünk együtt a családdal. (…) Anyukámmal főzünk minden karácsonykor, az idén is így lesz, 24-én és 25-én is óriás menetben vagyunk, és mindenkit meglátogatunk a családban” – mesélte VV Kinga, aki a tárgyi ajándékok helyett inkább az élményeket részesíti előnybe, hogy ki tudjanak szakadni a mókuskerékből. Bár náluk korán kezdődik a karácsony, van egy dolog, amiben – bármilyen nehéz is – őrzi a hagyományt.

„Amíg otthon éltünk anyukámékkal, mi díszítettük a karácsonyfát a tesómmal. Most, hogy külön élünk Benivel, 23-án este én vagy mi, a párommal feldíszítjük, és amikor a Beni felkel 24-én, akkor már a feldíszített karácsonyfa fogja várni” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top