nlc.hu
Advent nyereményjáték
Nyerd meg adventi játékunk egyik fődíját, a Bonami fotelt!

Nyerd meg adventi játékunk egyik fődíját, a Bonami fotelt!

Találd meg a legmegfelelőbb színeket a nappalidba a Bonami.hu oldalán, hogy azokkal pontosan a kívánt hatást érd el! A különböző színeknek ugyanis eltérő hatásuk van a hangulatunkra, így érdemes átgondolni a választást, amikor költözöl vagy felújítasz. Mi most megmutatjuk mikor javasolt elkerülni a piros, a fekete vagy éppen a zöld árnyalatokat.

Adventi játékunkon megnyerheted a fődíjat, egy különleges fotelt!

Melyek a leginkább ajánlott színek a nappaliba?

Fedezd fel a kulcsszíneket, bútorokat és dekorációkat, melyek nem hiányozhatnak a nappalidból!

TIPP: Ha nagyobb beruházáson töröd a fejed, most érdemes vásárolni a Bonami.hu oldalán! A webáruház a karácsonyi cashback akció keretén belül idén is minden egyes elköltött Ft-ot hűségpont formájában visszaad a vásárlóinak. További információk itt: Karácsonyi Bónuszok

Színek a nappaliba: tippek a végére

●       Szobánként maximum 3 színt használj, hogy ne legyen túlzsúfolt hatású

●       Ha fázósabb típus vagy, ne válassz hideg színeket, mint a kék, mentazöld, stb. hiszen csak még hűvösebbé teszik a szoba hangulatát

●       A fényforrás színhőmérsékletről sem feledkezzünk meg! A melegfehér a legjobb választás a nappaliba, mely izzók jelölése 2700K vagy 3000K

Harmonikus nappali: szürke, barna és zöld

Ha elsősorban pihenésre, és az energiatartályaid újratöltésére használod a nappalid, akkor mindenképpen természetes színtónusokat javaslunk a berendezéshez és dekoráláshoz, mint a szürke, barna és zöld, hiszen azok a természetben töltött kikapcsolódás élményét idézik elő. A színeket kombinálhatjuk a bútorok, kiegészítők és dekorációk között.

A zöld esetében inkább pasztellszínt vagy kevésbé kontrasztos árnyalatot válasszunk. Ha azonban nem vagy nagy rajongója a zöld színű bútordaraboknak és lakáskiegészítőknek, körbeveheted magad élő virágokkal és növényekkel is, melyek a függőkaspóban, a polcon és a földön egyaránt jól mutatnak majd és elérik a kívánt hatást.

Sikkes nappali: fekete, kék, arany

Az ilyen stílusú nappali kevésbé romantikus, mégis annál inkább rendelkezik egy saját hűvös bájjal. Összehasonlíthatatlan varázsa a luxus érzését nyújtja, így igen népszerű mind a hölgyek és urak köreiben. A sikkes nappalik berendezését s minimalizmus, a glamour és az indusztriális stílusok kombinációja ihlette, darabjaik fémes árnyalataival és alapanyagával. Amennyiben nem kell annyira kímélned a bankszámládat mindenképpen az ilyen olajzöld kanapékat, fekete fém asztalokat, a feltűnő lámpákat, bőr ülőbútorokat ajánljuk az állandó maximális VIP élményhez a nappalidban.

Romantikus nappali: fehér, bézs, téglavörös

Amikor romantikus stílusú nappalit próbálunk berendezni, könnyen eshetünk a “már túl giccses” csapdájába. Ha azonban a rózsaszínt téglavörösre cseréljük, megoldhatjuk a problémát egy pillanat alatt. Válassz az ilyen árnyalatú bútorok mellé bézs vagy fehér lakástextíliákat, mint például szőnyeget, függönyt vagy plédet jobb összhatásért vagy szürke, barna és kék színű kiegészítőket a kevésbé feminin benyomásért!

A falakat is bátran fesd pasztellszínűre, vagy esetleg használj tapétát vagy falmatricát a dekoráláshoz! Egy romantikus nappaliba sok-sok fény is kell, úgyhogy ne feledkezzünk el a lámpákról és tükrökről sem!

Az adventi játékunk egyik fődíja: Vogue sötétszürke fotel – BePureHome

Méretek: 70 x 69 x 57 cm (vastagság x magasság x szélesség)
Súly: 11 kg
Ülésmélység: 54 cm
Ülésmagasság: 44 cm
Töltőanyag ülőlap: elasztikus pántok, T3542 hab, háttámla: T2120 hab
Összeszerelés: részben összeszerelve szállítjuk
Lábak anyaga: acél
Szerkezet anyaga: faforgácslap, furnér, fa
Huzat anyaga: 100% poliészter
Lábak hossza: 22,5 – 25 cm
Ülésmélység: 54 cm
Ülésszélesség: 54 cm
Ápolás: tisztítás nedves törlőruhával, agresszív tisztítószerek használata nélkül
Kopásállóság: (Martindale-mutató) 100 000 ciklus
Csomagok száma: 1
Terhelhetőség: 90 kg

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top