Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Chanel ünnepi kollekció

A 2019-es Ünnepi Kollekcióhoz Lucia Pica az inspirációt Gabrielle Chanel, a dísztárgyak iránti különleges vonzódásából merítette.

Adventi játékunkon megnyerheted a Chanel ajándékát!

Mademoiselle Chanel mindig is a “kevesebb több”  szemléletet hirdette, ezzel egyidőben azonban mélyen elvarázsolta az ízléses fényűzés is. Ez a paradox beállítottság tükröződik vissza a LES ORNEMENTS DE CHANEL kollekcióban is, mely bemutatja a modern kor ünnepi megjelenését.

LUCIA PICA kollekciójában, a hangsúlyos szemek vagy a ragyogó ajkak tökéletesen harmonizálnak a friss tündöklő arcbőrrel, az ellentét a fényűző barokk és a modern minimalizmus között.

Ebben a limitált kollekcióban a ROUGE ALLURE egy exkluzív csomagolásban jelenik meg, a púder felülete pedig egy antik CHALEL blézer gombját idézi.

“Úgy képzelem, mondja LUCIA PICA, hogy az a nő, aki ezt a kollekciót választja, teljesen azonosulni tud ezzel a CHANEL nézettel. Időtlen egyszerűségre törekszik, de szereti a gazdagságot és a csillogást, a modernitást és a nagyszerűséget.”

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top