Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

ELLE – A világ legnagyobb példányszámú divatlapja

Arra ösztönzi a nőket, hogy felfedezzék és ünnepeljék egyéni stílusukat az élet minden területén. Szabadságra és merészségre buzdít – legyen szó akár a divatról, akár arról, hogy megkérdőjelezzük a társadalmi szerepeket. Merész, provokatív, de soha nem cinikus.

Adventi játékunkon éves ELLE előfizetést nyerhetsz!

Az Elle nemcsak arra törekszik, hogy kikapcsolódást nyújtson, hanem arra is, hogy valódi hatással legyen a nők életére. Mindig egy lépéssel a vetélytársak előtt jár, és nem fél kockáztatni: az Elle volt az első a hazai magazinpiacon extra size, kerekes székes és smink nélküli modellel a címlapján.

A szellemi műhelyként is működő szerkesztőség pedig garancia arra, hogy az Elle nem csupán egy termék a magazinpiacon, hanem valódi szeretetmárka.

Hiszünk benne, hogy…
egy jól öltözött nő, akinek nincs mondanivalója, csupáncsak egy bábu jó génekkel
az igazán jó tartalom önbizalmat ad
a kreativitás és a tehetség ünneplést érdemel
a szépség pedig nem a tökéletességről, hanem a harmóniáról szól.

Az Elle célja a kezdetektől az volt, hogy olyan nőképet mutasson be hónapról hónapra az olvasóknak, amely addig nem kapott hangsúlyos szerepet a magyar glossypiacon. Ez a modern nő határozott, nem fél a tabuktól, a divaton és a szépségápoláson kívül érdekli a politika, az irodalom. Mindig naprakész, tudja, mi zajlik a világban, nyitott az új gondolatokra, és nem fél megkérdőjelezni a hagyományokat. Modern femnista, aki hisz abban, hogy a nőknek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy ők választhassák meg, milyen életet szeretnének élni.

Az Elle mindig más nézőpontból mutatja be az eseményeket, és mindig mások előtt jár. Nem félünk a mély mondanivalótól, nem egyszerűsítünk túlzottan, a nyilvánvalót és a középszerűséget kerüljük. A célunk, hogy mások előtt járva hónapról hónapra megmutassuk, „lehet máshogy is” élni, gondolkodni, nőnek lenni. Mindezt inspiráló, releváns, személyes hangnemben.

Mindemellett tagadhatatlan az Elle francia öröksége. Azaz az Elle mer tetszeni, és nem tagadja meg a szexepilt. Arra ösztönzi a nőket, hogy felfedezzék és ünnepeljék egyéni stílusukat az élet minden területén. Szabadságra és merészségre buzdít – legyen szó akár a divatról, akár arról, hogy megkérdőjelezzük a társadalmi szerepeket.
De nemcsak arra törekszünk, hogy kikapcsolódást nyújtsunk, hanem arra is, hogy valódi hatással legyünk a nők életére: az Elle volt az első a hazai magazinpiacon extra size, kerekesszékes és smink nélküli modellel a címlapján.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top