Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Modern gasztronómia páratlan környezetben

Ismerkedj meg a Société Bistro & Bar kínálatával!

Adventi játékunkban megnyerheted a Société Bistro & Bar ajándékát, egy 25 000 Ft értékű vacsorautalványt. Az utalványokat 2020. január 7. – március 31. között lehet felhasználni.

A Société Bistro & Bar Budapesten, a Sas utca 15-ben található, mindössze pár lépésre a Bazilikától. Konyhája közép-európai ízvilágot képvisel, amelyet néhol távol-keleti hatások fűszereznek, a végeredmény pedig egy kifinomult, igényes, de könnyen befogadható ízharmónia, amely lokális és szezonális alapanyagokra épül. Krasznai Norbert séf minden alkotása szemet gyönyörködtető és felejthetetlen ízélményt garantál. Negyedévente megújuló, az évszakkal harmonizáló á la carte étlap, valamint hetente változó ebédajánlat várja a vendégeket. Az ízvilággal már csak a látvány vetekedhet, minden fogás és desszert egy-egy műalkotás is egyben.

A Société Bistro-ban, több mint 120 tételt tartalmazó borlapról választhatjuk ki az ebéd vagy vacsorája kísérőjét. Kiss Zsuzsanna sommelier segít megtalálni az adott pillanathoz és ételhez legjobban illő bort.

Nem kell messzire mennünk, ha vacsora után egy kellemes beszélgetésre vágyunk egy koktél mellett. Az épületben a Société Bar 200 italkülönlegessége és signature koktélja között biztosan megtaláljuk az alkalomhoz leginkább megfelelőt.

A gyönyörűen felújított épületben a gasztronómiai élmények mellett olyan kulturális események várnak ránk, mint könyvklubok, beszélgetős estek, kiállítások, vagy akár koncertek.

 

Nézegess képeket a Société Bistro & Bar kínálatából:

Megnézem
Összes kép (5)

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top